Инцидент след запой в парк Рила! 19-годишен изпадна в безсъзнание

19-годишен изпадна в безсъзнание в парк „Рила“ след няколко чаши водка, текила, уиски и бира. Минаваща група младежи го забелязали в тъмното и потърсили помощ на тел. 112. От Спешен център – Дупница коментират, че всеки петък и събота през нощта линейките вдигат пияни пациенти от заведенията в парк „Рила“.

Към 3 ч. след полунощ е подаден сигналът от тел. 112 в Спешен център – Дупница за припаднал пиян младеж в парк „Рила“. За минути пристига линейка на Спешен център в парка. Групата младежи, които го открили, били останали на мястото и чакали линейката. Разбра се, че след като е пил с компания в едно от заведенията в парк „Рила”, той си тръгнал сам, но се строполил в тревата до една от алеите, която не е добре осветена.

В продължение на три часа дежурният екип извършвал манипулации за спасяването на пияния младеж. След вливания на няколко системи той се съвзел и казал пред лекарите, че е смесил текила, водка, бира и уиски. В шоковата зала той започнал да буйства, опитал се да счупи апаратурата, а накрая избягал.

Както „Струма” писа, преди около 20-ина дни 14-г. момче също стана пациент на Спешен център – Дупница, след като изпи няколко чаши алкохол в парка.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *