ИНЦИДЕНТ С УЧАСТНИЦИ В ТУРНИРА ПО ФУТБОЛ „SANDANSKI CUP 2021”! Юноши на „Септември” /София/ бити и ограбени от банда криминално проявени санданчани

Двама юноши от „Септември” /София/ са ограбени, а трима са бити и заплашвани с нож в района над „Интерхотел Сандански”, в градинката в посока хотел “Панорама”. Пострадалите са потърсили помощ в полицейското управление в Сандански. Откраднати са от едното момче 120 лева, а от другото 40 лева, но сериозно са изплашени и 3-ма от съотборниците им, които са се прибирали след тях и са заплашени с нож. Нападателите са известна банда криминално проявени момчета от Сандански – 21-г. Йордан А., 16-годишният Милчо И., 15-г. Андон Я., Алберт К. и Николай Т. И петимата са от Сандански и са известни с кражби и грабежи.

Любопитен е фактът, че сценарият с нападане на младите надежди по футбол се повтаря за 6-а поредна година по време на провеждане на международния турнир по футбол „Sandanski Cup”. Предишните нападения са били над деца до 12 години, тази година нападнатите са 15-годишни футболисти от „Септември” /София/. Добрата новина е, че няма сериозно пострадал футболист.

Потърсен за коментар, организаторът на тазгодишния турнир, съветникът и президент на ФК „Вилаж” /Сандански/ Йордан Тушев пред репортер на вестник „Струма” заяви: „Постъпката на момчетата от Сандански с кражбата и пребиването на футболистите от „Септември” е лоша реклама за града ни. Но благодаря за бързата реакция на служителите на полицията, които са действали светкавично и са заловили нападателите. Лично се извиних на треньора на „Септември” /София/, който ми е приятел. Той каза, че момчетата са приели нападението като сценарий от екшън филм, в който те са жертвите. Въпреки инцидента отново ще се върнем в Сандански и ще участваме в следващия турнир по футбол през 2022 г.”, това ми каза треньорът.

Й. Тушев изпрати футболистите от „Септември” /София/ вчера и им пожела здраве и успехи през настоящия футболен сезон. 

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *