HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Искате да сте здрави и богати? Ето какво трябва да направите днес

Луната е в знак Дева от 07:21ч. Особено актуални са въпросите, свързани със здравето на човека и здравословният начин на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт. Може да се предприемат разтоварващи дни или гладуване. Добре е да се правят процедури по очистване на кръвта, за лечение на кожни заболявания. Препоръчват се солени вани за краката, масаж на краката, водни процедури. 11-ти лунен ден продължава до 16:13ч.

Един от най-силните енергийни дни. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Подходящо е за начало на гладуване. З

аболяванията започнали в този период са по-опасни за жените. В 12-ти лунен ден, който започва от 16:13ч и продължава до 17:16ч на следващия ден. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме.

Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Ден на спонтанността и непредсказуемостта.

Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Препоръчва се да се пие чай от червен кантарион и пресни сокове. Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезно е за занимания с йога и други източни практики.

Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото изразяване на любов, нежност, доброта и разбиране.

Бизнес – Финансовите операции могат да бъдат успешни само при условие, ако определена част от парите отидат за благотворителност или спонсорство на духовни мероприятия – строеж на църковен храм например. Парите сега работят само за духовност, благотворителност и нищо друго. Твърде полезно за бизнеса е да се спонсорират болници, старчески домове, интернати. Колкото повече пари пожертвате за благотворителност, толкова по-успешен ще е вашият бизнес, но само при условие, че тези пари са дадени от чисто сърце, а не заради бъдещи изгоди. Неискреността няма да донесе желания резултат.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *