HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ИСТИНСКА КАСАПНИЦА! Ревнив съпруг уби жена си и любовникът й

Ужасяваща трагедия връхлетя автозавода “ГАЗ” в Нижний Новгород, където работник уби своята съпруга, шефа си и още един колега, съобщи life.ru, цитирани от блиц.

Според медията причина за избухването на 44-годишния Сергей Барахов е ревност. 44-годишният мъж подозирал жена си във връзка с шефа на цеха, в който работи. Самият Сергей бил леяр в него, съпругата му – лаборантка. След края на смяната си, ревнивият съпруг отишъл в кабинета на шефа си. Там заварил 44-годишната си жена си в обятията му. Моментално убил любовниците с нож. Работници видели какво става и се опитали да спрат побеснелия убиец. Сергей обаче заклал един от тях и ранил други двама. После побягнал и се скрил в дома си. Там го арестували полицаите. При задържането му той оказал яростна съпротива и бил ранен. Сега е откаран в медицинско заведение, а следственият комитет е започнал разследване по обвинение в убийство на двама и повече души. Ръководството на автозавода обяви, че случаят е изключително личен и че ще подпомогне семействата на пострадалите работници.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/kasapnitsa-v-avtozavoda-gaz-sergey-khvana-na-kalp-zhena-si-s-shefa-posledva-krvava-stsena-s-mnogo-trupove-kato-ot-filma-teksasko-klane_news538423.html

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *