ИСТИНСКА ЛЮБОВ: Канадка се омъжи повторно за мъжа си, две години след като губи паметта си

Жителка на канадския град Саанич, остров Ванкувър, загуби паметта си, забрави съпруга си и се омъжи повторно за него. Това съобщава изданието Unilad.

През 2017 г., девет месеца след сватбата, стълб паднал върху главата на 23-годишната Лора. В резултат на това жената получила мозъчна травма, поради която загубила паметта си. Канадката забравила, че е омъжена. Съпругът й Брейдън бил много притеснен и се чувствал непознат за нея.

„Беше наистина трудно да се забрави как се смеехме и се забавлявахме и да знам, че сега тя дори не знае кой съм. Тя се плашеше, когато й пожелавах приятен ден или признавах любовта си“, каза той.

Лора също се чувствала в капан. „Чувствах, че съм лишена от избор“, обясни тя. През първите две години след нараняването на Лора двойката продължила да живее заедно, но без същото ниво на романтика и обич. Приличали повече на съквартиранти. Но мъжът не се отказал да се опита да припомни на Лора кой е той за нея. Той и пишел любовни бележки и това помагало.

„Отидох при Брейдън и казах, че искам да го опозная по-добре. Затова го поканих на среща и едва на третата флиртувахме”, каза Лора. На 19 август Брейдън отново направил предложение на Лора. “И двамата знаехме, че трябва да се оженим”, каза канадецът.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *