Истински фурор! Посрещнаха зрелищно Бербатов в Индия

Българският нападател Димитър Бербатов предизвика истински фурор при пристигането си в Индия. Фенове на Керала Бластърс превърнаха летището в град Кочи в жълто море, за да посрещнат най-голямата футболна звезда, пристигала в отбора им, пише спортал.

Пристигането на благоевградчанина бе посред нощ, но въпреки това стотици запалянковци на Бластърс огласиха терминала със скандирания „Берба“. Полетът на Бербатов кацна в 2,34 часа след полунощ индийско време. В 3 през нощта той се появипред феновете.

Облечен в жълта фланелка, веднага закичен с шал на Керала, българинът потъна в щастливото „жълто море“ от фенове. В свой стил Бербатов веднага извади телефона си и започна да снима емоционалното посрещане.

Вече седмици наред благоевградчанинът подгрява привържениците на новия си отбор с публикации в социалните мрежи.

Първенството на Индия започва на 17 ноември. Феновете вече обявиха, че нямат търпение да посрещнат Бербатов с песни и на своя стадион „Джавахарлал Неру“. Съоръжението, кръстено на бащата на Индира Ганди, е с капацитет 75 000 зрители, а посещаемостта в предходните сезони е средно около 50 000 на мач.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *