ИСТОРИЯ ЗА ЕДИН ПРОВАЛЕН ЖИВОТ! Пияна жена два пъти разкарва линейка, след инсулт загубила работата и любимия мъж, и посегнала към чашката

Линейка на Спешен център в Дупница два пъти хвърча до автогарата по сигнал за мъртвопияна жена.

Около обяд на тел. 112 е подаден сигнал за безпомощна жена, линейката пристигнала за минути на място. Пияната се търкаляла на асфалта на автогарата и е закарана в Спешен център. Пред екипа тя разказала, че заедно с някой си Иван изпили около литър ракия. Алкохолът свършил и той я набил, защото изпила повече от него. Жената не пожелала да остане в Спешния център и си тръгнала. Лекарите не могли да я накарат да остане и да й включат система.

42-г. Л.М., след като се напие, е честа “гостенка” в Спешния център в Дупница. При поредното й транспортиране тя разказала житейската си история. Като била на 25 г., получила инсулт и едната й ръка и крак са по-малко подвижни. Тогава била на хубава работа, имала и мъж до себе си, който много обичала, но след инсулта той я изоставил. Тя изгубила и работата си, заради заболяването, и изпаднала в дълбока депресия. За успокоение започнала да пийва по чашка две алкохол, което я отпускало, и за известно време не мислела за сполетялото я житейско нещастие. След време увеличила броя на чашките и стигнала дотам, че сутрин, щом се събуди, се хваща за шишето. Никой от близките й не успял да я извади от състоянието.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *