HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ИСТОРИЯ С ЩАСТЛИВ КРАЙ! Благоевградчанка дойде да си вземе изгубено в заведение скъпо бижу, направи подарък на намерилата го хигиенистка

Благоевградчанка откри обецата си, изгубена преди близо два месеца, след публикация на вестник „Струма“. Завчера чистачката в заведение в центъра на града Виолета Велева с последна надежда да открие собственичката на скъпо бижу, което намерила до входа на работното си място на 18 май, показа обецата с апел, който си я познае, да се обади.

„Вече нямах надежда да я намеря, всичко прерових у дома и се бях примирила, че комплектът ми е развален“, призна развълнувана Миглена Галинова вчера сутринта при срещата й с Виолета Велева. „Благодаря Ви, не вярвах, че има толкова добри и честни хора! Мислех, че някой е продал обецата ми, и през ум не ми е минало, че и Вие сте се притеснявали като мен, но защото сте я намерили“, искрена бе младата жена. Накитите й били специален подарък от съпруга й за рожден ден и били едно от любимите й бижута. Последно ги сложила за събиране на приятели от випуска й на 17 май. „От завършването ни през 2005 г. всяка година на 17 май отбелязваме поредната годишнина в едно и също заведение. Още в началото, като се разположихме на масите, усетих, че едната ми обеца я няма, но се надявах, че се е закачила по някоя от дрехите ми, като съм се преобличала“, разказа М. Галинова. Като не я намерила, с мъжа й търсили начин да поръчат на златар да направи същата, но им казали, че е трудно да се направи точно копие на оригиналния модел на „Булгари“.

„Последната страница на вестник „Струма“ вчера ме шокира, не можех да повярвам! Такъв хубав човек сте! Благодаря! И на вестник „Струма” благодаря, че без вас нямаше да се намерим“, искрена бе собственичката на бижуто, докато благодареше на Виолета Велева. Саксия с красиви рози и специален подарък за спомен поднесе младата жена на чистачката като жест на благодарност и веднага си сложи любимото бижу.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *