HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

И той има тайни! Някои от тях са много любопитни

Открехни вратата на мръсното му подсъзнание и научи маневрите, които го възпламеняват. Ще бъде шокиран как си го разгадала. На всяка жена, която някога е имала нещо общо с мъж й е ясно, че на момчетата им се налага да крият разни работи от нас (порно, снимки, бивши гаджета…). Но това, което може би не осъзнаваш е точно колко мръсни тайни крие под чаршафите.

Умира да го съблазниш
Да го нападнеш в леглото е маневрата, която заема челна позиция в неговата класация на любими секс фантазии. „Обикновено се очаква мъжете да са водещи, но дълбоко в себе си всеки си мечтае приятелката му да му се нахвърли поне веднъж. Добре де, може и повече пъти. Докато гледате телевизия, просто му събуй панталоните и прави каквото намериш за добре…

Избира пози, в които тялото му изглежда по-добре
Не, мъжете не са загрижени само за огромните бицепси и плочките в коремната област. Вълнуват се и как изглежда другото им аз. Обязди го, докато си с гръб към огледалото, така че да го направиш свидетел на цели две изпепеляващи гледки. Или легни по гръб и отпусни стъпалата си върху раменете му. Стегнатият захват ще го накара да се почувства огромен, докато прониква в теб.

Преструва се, че има повече опит
Достигаме до следното еротично уравнение: по-малко опит означава по-ниско самочувствие. И при положение, че не се чувства достатъчно сигурен в това, което прави, ще се притеснява да изследва тялото ти докрай. Докато сте в леглото хвани ръката му и му покажи точно къде, как и с каква скорост ти харесва да те стимулира. Използвай думи като „тук“, „по-бавно“, „по-силно“ и го хвали, когато уцели правилната формула. Така не само ще си по-удовлетворена от секса, който правите, ами и ще му направиш страхотен подарък – увереността, че е напълно способен да те побърка.

Има шокиращи фантазии, докато е с теб между чаршафите
Не откачай. Напълно в реда на нещата e приятелят ти да си мисли за друга жена, докато е в леглото с теб. Знаем, че боли, но по-добре да знаеш истината, нали? Това е нещо като рефлекс по пътя към оргазма му.  Въпреки че не е необходимо да изследваш мръсното въображение на твоя човек, поне трябва да осъзнаеш, че има такова. Ако все пак решиш, че ще ти понесе, направи проучване. Помоли го да ти разкаже секси сцена, която включва теб, докато правите секс. Ако се притеснява, започни първо ти като му разкажеш някоя от най-пиперливите си фантазии, за да се отпусне.

Чуди се дали ти е хубаво
Половината от удоволствието на мъжа минава през твоето. Ако има каквито и да било съмнения, че това, което изпитва не е взаимно, ще бъде по-разсеян и сексът няма да е толкова вълнуващ. Не се преструвай, че си излязла от порно филм. Но ако усетиш необходимост да дишаш по-силно или да станеш вербално дръзка, действай.

Срамува се да те попита дали би си паднала по нещо по-мръснишко
Повечето мъже се възбуждат от секс табута. Но обикновено страшно се притесняват, че ще ги помислим за извратеняци, затова и рядко биха издали какво точно искат да им се случи между чаршафите.  Ако си готова да експериментираш с нови еротични приключения, демонстрирай му любопитството си (направи намек, напиши му бележка или просто поеми дълбоко въздух и му сподели). Когато си открита, той също ще се отпусне да ти сподели най-палавите неща, които му се въртят в главата. Ами, ако неговите желания преминават всякакви граници, до които си готова да стигнеш? Не го режи рязко, съветват от “Космополитън.бг”. Даваме ти пример. Да речем, че фантазията му е да го направите на публично място, смекчи ситуацията и предложи да изпробвате секса в кола, паркирана в някоя тиха уличка. Реализацията на дори само 20% от най-екзотичното му желание, ще завърти главата му завинаги…

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *