Йоанна замести Ненчо с чашката! Изпадна в депресия, боядиса си косата розова

Певицата и видна столична общинарка Йоанна Драгнева се гаджоса за чашата с уиски след раздялата си с актьора Ненчо Балабанов, разбра HotArena.

Това лято, въпреки всички слухове за нови връзки, изпълнителката не е успяла да забие ново гадже и вместо това се отдала на омайващата компанията на алкохола, писа „Таблоид“.

Любовта й към бутилката стигнала дотам, че преди две седмици нейни приятелки трябвало дори да я прибират у дома в безсъзнание след тежък запой. Йоанна смесила четири вида питиета и едва се държала на краката си след поглъщането на последния шот, изумени са близките й. Бившето гадже на певицата Ненчо също не е известен като върл трезвеник, но поне внимавал какво и как пие, за да не изпада в конфузни ситуации. След всяко прекаляване с количествата Йоанна всеки път посягала към мобилния телефон и звъняла на актьора, за да му обяснявала в несвяст как още била влюбена в него и искала да поправи нещата, разказват още дружките й.

 

 

Тъкмо приятелите на общинарката я възпирали от такива унижения, като скривали телефона, за да й спестят срама от пращането на интимни есемеси към Ненчо от кръчмите. За жалост крехката певица не обръщала внимание мъжете около себе си и затова останала без любовна половинка. В същото време започнала и да се занемарява заради честата злоупотребата с алкохол. Редовно си лягала, намазана до уши в грим барабар с дългите изкуствени вежди, което й е докарало проблеми с кожата.

На последната сесия на Столичния общински съвет изпадналата в депресия красавица решила да тушира мъката, като се появи с разпиляна розова грива, която втрещи софийските старейшини, пременени след лятната ваканция в колосани ризи и маркови костюми. Макар заседанията на СОС да са веднъж седмично, за разлика от парламентарните, е приет официалният дрескод, който явно Йоана е забравила да спазва. В същото време певицата не спира и с опитите си отново да блесне на музикалната сцена в колаборации със знайни и незнайни диджеи, но успехите й са краткотрайни и не носят достатъчно участия, а оттам – и приходи за 31-годишната мома.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *