Йозджан Дениз отказал помощ на болната си сестра

Турската звезда Йозджан Дениз е зачеркнал от живота си своята полусестра Гюлджан и втората си майка. Актьорът престанал да контактува с роднините си след смъртта на баща си, който почина от рак през това лято.

Сега обаче 22-годишната сестра на екранния Кахраман от „Част от мен“ се нуждаела от спешна финансова подкрепа, защото внезапно заболяла, пише Ретро. бг. Тя го потърсила с молба да ѝ удари рамо, но той ѝ отказал, разкрива турската медия Askam. „Аз и майка ми имаме здравословни проблеми, потърсих брат ми за помощ, но той не ми отговори“, разказва Гюлджан Дениз. 22-годишната хубавица е дъщеря от втория брак на бащата на Йозджан Дениз – Садък Дениз, и от известно време се борела със сърдечно заболяване.

„Майка ми е сериозно болна, аз също чувствам слабост покрай проблемите ми със сърцето. И двете трябва да се лекуваме. Опитах да се свържа с брат ми няколко пъти, но телефонът му бе изключен“, споделя сестрата на актьора. Според турските медии звездата от „Част от мен“ изживявал труден период и вероятната причина да не желае да контактува с близките си били негативните емоции около скорошния му развод. Припомняме, че Йозджан прекрати официално брака със съпругата си Фейза малко повече от година след като двамата минаха под венчилото. Екранният Кахраман от „Част от мен“ сам подал документите за развода, а причината според клюкарите в турския хайлайф са многократните му изневери и проблемите му с чашката.

Йозджан и вече бившата му жена Фейза Актан са заедно от 2016 г., като двамата вдигнаха сватба през март 2018 г., а месец по-късно на бял свят се появи и първородният им син Кузей. Детето проплака в същата болница, в която бащата на Йозджан почина след неравна битка с рака.
Множеството лични несполуки турската звезда преживявал сам и в изолация. Въпреки непрестанните скандали около него той продължава да бъде търсен от продуцентите на сериали. Съвсем скоро ще започнат снимките на нова драма, която ще носи заглавието „Крал“. В нея Дениз не само ще играе главна роля, но и ще режисира.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *