Кавърма в омлет

Необходими продукти:

 брашно1-2 с. л.
 червен пипер1 ч. л.
 черен пиперна вкус
 яйца8
 вода8 с. л.
 доматено пюре100-150 мл
 чушка1
 морков1
 Лук1-2 глави
 свинско месо500 г

Начин на приготвяне:

• Нарежете месото на малки късчета и го запържете.

• Добавете нарязания лук на полумесеци, след това чушката и нарязаният морков на ситно.

• Пържете до омекване на продуктите и добавете доматеното пюре.

• Задушава се още малко, добавете и подправките.

• Свалете от огъня.

• Разбийте яйцата с водата, щипка сол и малко брашно.

• Изпечете омлетите в тиган с незалепващо дъно.

• Сложете по един омлет в чиния, сипете от плънката в единия край и загърнете с другия.

• Сервирайте докато е топло.

loading...


Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *