Кадър на „Пирин 2001“ с 4 мача за цял сезон сменя отбора си

Роденият в Абланица Джейхан Зайденов, който бе натирен от „Литекс“ преди няколко дни, няма да остане дълго време без отбор. Кадърът на „Пирин 2001“ записа през миналия сезон едва 4 мача в игра заради контузия, но въпреки проблемите кандидати за подписа му не липсват. Статутът му на свободен агент е допълнителен стимул за нуждаещите се от подкрепления в халфовата си линия.

Начело на опашката е „Черноморец“ (Балчик), който оцеля на магия във втория ешелон. Не е изключено футболистът да предпочете да се върне в един от предишните си отбори „Созопол“, който спечели промоция за Втора лига. В първия си престоя край морето Джани се събра със своя братовчед Мартин Газиев, когото препоръча на треньорския щаб. Сега родственикът му може да върне жеста с протекции за ФК „Кюстендил“, където беше основен играч през миналата кампания.

Приоритетите на Зайденов са свързани с професионалния футбол, а изборът му ще стане ясен най-късно до последната седмица на юни, когато стартира подготовката на повечето отбори от второто ниво.

ВАСИЛ МАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *