Кажи ми кой месец си родена, за да разбереш какво обожават мъжете в теб!

Искаш ли да знаеш с какво покоряваш мъжете? Ще ти кажем! Или поне според месеца ти на раждане. Защото вярваме, че абсолютно всяка жена има десетки положителни черти и природни дадености, които я правят уникална и неустоима за точните хора според беу.бг.

Януари

Ти си толкова изискана и респектираща, че оставяш мъжете без думи. Освен това имаш изключително красиви и изразителни очи.

Февруари

Потайна мацка с невероятна усмивка, която сякаш озарява. Ти си не самопредизвикателство, но и гордост за всеки мъж, успял да те спечели.

Март

Ами на теб просто ти е дадена силната способност да привличаш мъжете и да задържиш този, който си избрала. Как го правиш сигурно и най-добрият астролог никога няма да разбере. Природа!

Април

Ти си за завиждане! Най-силното ти оръжие е твоята фигура. Чудесна симетрия, апетитни форми. Дори да качиш някой и друг килограм, продължаваш да изглеждаш страшно съблазнително!

Май

Най-много омайваш с начина си на общуване. Знаеш на кой какво да кажеш, за да останеш дълго в мислите му. Много дълго!

Юни

Има някаква невинност в очите ти, дори когато се държиш предизвикателно. Освен това си дарена с висок интелект. Личи си, че нямаш място в категорията „посредствена жена“.

Юли

Толкова си сладка със своята срамежливост, че на човек му идва да те гушне и никога да не те пусне. Ти си от жените, които един мъж без грам колебание би представил на родителите си.

Август

Най-силният афродизиак за мъжете е увереността на една жена. А ти си именно такава! Дори, когато ти е нещо криво, жестовете и поведението ти отново излъчват увереност. Ако не ти се вярва, попитай хората около теб.

Септември

Ти гъделичкаш мъжките инстинкти с твоята недостъпност. Красива жена, която може да даде много. Но не и на всеки!

Октомври

Ами ти си просто по-различна жена. Реакциите, разсъжденията и вижданията ти обикновено изненадват приятно мъжете. Няма шанс да те приемат за поредната кифла. Виждат в теб една стойностна и умна дама.

Ноември

Привличаш с проницателност и силна страст! С теб е като да си играеш с огъня. Знаеш, че е опасно, но не можеш и да устоиш.

Декември

Ти освен добра, си и много искрена. Всеки мъж, на който му е писнало от лицемерни жени, ще даде мило и драго за такава като теб.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *