Каква е тайната на твоя мъж според зодията му?

Ах, тези мъже… Всеки един от тях е като истинска загадка, може би защото е вярно, че сме от различни планети. Не е никак лесно да разберем мъжете, но и на тях не им е особено лесно с нас.

Днес ще наклоним леко везните в наша полза, като ви разкрием някои доста интересни и леко комични тайни, които можете да разберете за мъжа до вас според неговата зодия.

Овен: Тайна или не, но мъжът ти ще се паникьоса, ако му поискаш лаптопа, за да поработиш от него. Най-вероятно, защото е пълен със снимки на голи мацки или порно (ей, всички го правят!).

Телец: Той мрази да дели храната си и те мрази тайничко всеки път, когато посягаш към чинията му с картофи или към чашата му с бира.

Близнаци: Едва ли ще си направи труда да се облече, подстриже и избръсне, ако не му се налага да напуска дома си – мързелът му е пословичен.

Рак: Чудиш се защо се бави толкова в тоалетната? Ами всъщност обожава да взима смартфона или таблета си вътре и играе на безумно идиотски игри.

Лъв: Той тайничко завижда на всички мъже около него, които имат по-добре оформени тела и може да прекара цял ден в съзерцания на своето.

Дева: Той е голям мечтател и постоянно си фантазира как е супергероят, който ви спасява, когато сте в беда или пък осуетява грандиозен план за унищожението на планетата.

Везни: Той сдържа сълзите си всеки път, когато гледате заедно някой тъжен филм. Доста по-чувствителен е, но се прави на много корав.

Скорпион: Той обожава клюките повече от теб и знае всичко за всеки в офиса си.

Стрелец: Би ял каквото и да е, стига да е някакъв продукт, който става за ядене. За него всъщност не е толкова важно какво си сготвила.

Козирог: Често изпуска храна на земята, но я събира и я изяжда, защото смята, че така ще подсили имунната си система.

Водолей: Разглежда снимките на всяка своя нова “приятелка” във Фейсбук, за да види дали има кадър по бански.

Риби: Може да се оригва и да издава разни други звуци много по-силно, отколкото предполагаш, но спазва благоприличие пред теб.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *