Топ теми

Каква е твоята съдба според часа ти на раждане

Освен годината, месеца и деня на раждане часът също играе важна роля в определянето на съдбата ни. Той дава основни заложби, които с времето ние развиваме. Тази информация може да бъде особено полезна за нас, защото ни разкрива в коя област потенциалът ни е най-силен, както и с кои негативни черти трябва да се справим.

Часът на раждане се отразява и на характера ни по някакъв начин. Хората в продължение на хилядолетия са се съобразявали с това и вероятно има нещо вярно, след като се запазило и е достигнало до наши дни.

Астролозите твърдят, че различните планети оказват силно влияние върху хората, а най-голямо то е именно в часа на раждането ни. 

От 00:00 до 1:59 часа на Меркурий

Ако човек е отличен  ученик или студент, тогава с голяма вероятност той е роден по това време. Учението се отдава лесно на тези хора, те се радват на този процес. Връзките им с другите са изградени по два начина – или са напълно отворени за партньорите си, или се защитават  с „бодлива тел“ от хората. Тяхното голямо предимство е добрият външен вид. Те често изглеждат по-млади за годините си, гледайки ги, е трудно да отгатнете истинската им възраст.

От 2:00 до 3:59 времето на Венера

Хората от този период са истински работохолици. С помощта на своето усърдие те са способни да реализират най-смелите идеи. Затова са готови да пожертват много, включително собственото си здраве. Техният недостатък е липсата на гъвкавост при общуването с други хора. Те не разпознават позицията на противника, въпреки очевидността на аргументите. Склонни са към твърдо доминиране в живота и работата. Но те са верни. Верни на семейството, бизнеса, родината.

От 4:00 до 5:59 времето на Марс

Хората, родени под влиянието на тази планета, са емоционални и чувствителни. Те имат изключително чувство за хумор и естествен талант да забавляват хората или с равен успех да ги разгневят. Водещата сила за тези хора не е логиката, а чувствата. Те могат, ако искат, да бъдат успешни в кариерното си развитие.

От 6:00 до 7:59 часа времето на Нептун

Да живееш с чистотата на сърцето е един от основните мотиви на тези хора. Логичното изчисляване на техните действия няма да работи. Вътрешно те са мистериозни и загадъчни. За тях са важни духовните компоненти на личността у другите хора. Чуждо им е да преследват материалните неща в този свят. Те успешно се развиват в творчески професии.

От 8:00 до 9:59 времето на Уран

Тези хора по природа са общителни. Те не търпят самотата, имат голям брой приятели и познати, с които обичат да прекарват времето си. Склонни са да бъдат непосредствени в комуникацията. Обичат да помагат на хората, дори и да не ги познават и не очакват нищо в замяна.

От 10:00 до 11:59 времето на Сатурн

Родените под звездата на Сатурн са кариеристи. За тях желанието да бъдат лидери е естествено. В този случай тяхното мнение се оценява и слуша, а гневът ги плаши. В личния живот може да страдат, тъй като цялото си свободно време отделят за кариерата си.

От 12:00 до 13:59 времето на Юпитер

Детството и юношеството им преминават в развлечение, а желание за знания им липсва. „Тройката“ хронично се установява сред по-голямата част от оценките в училището. Желанието за нови знания идва много по-късно и се проявява много силно. Седенето на едно място не е любимото им занимание. Пътуването, гледането на света във всичките му прояви е това, което те харесват.

От 14:00 до 15:59 времето на Плутон

Родените в този период имат вроден дар да убеждават. Преследват целите си систематично и целенасочено. Харизмата им е естествена. Плутон дава на тези хора  външен вид, към които и противоположният пол обикновено не е безразличен.

От 16:00 до 17:59 времето на Венера

Венера дава на тези хора докосването до романтиката. Двойствеността, колебанието и непримиримите решения не са за тях. Ако целта е ясна, такъв човек със сигурност ще доведе нещата докрай. Тези хора могат да се превърнат в любимци на съдбата, но животът им може да бъде и провал.

От 18:00 до 19:59 часа на Меркурий

Тези хора са фанатици на здравословния начин на живот. Спортът и балансираната диета са тяхното хоби. Те също така са склонни да избират професия, свързана с медицината. Те не харесват слабостите в себе си или в другите. Човек може да живее мирно с тях, ако в начина му на живот има ясен ред и постоянен контрол.

От 20:00 до 21:59 времето на Слънцето

Горещото Слънце прави тези хора страстни и любящи. Често са склонни към звездни болести, опитват се да се откроят сред тълпата и да привлекат максимално внимание. Те са лидери в живота. Наслаждават се на похвали и обичат ласкателството.

От 22:00 до 23:59 времето на Луната

За тях е странно да бъдат загадъчни. Това са хора с психична насоченост и имат силно развита интуиция. Подпомагайки другите, те разчитат на взаимна благодарност и подкрепа. Те са хора, които знаят какво искат. Стремят се да живеят според собствените си правила.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *