Каква майка си според зодиака

Как си свикнала да възпитаваш детето си? Колко силен е майчинският ти инстинкт? Дали си строга, или пък си истинска майка авантюрист?

Ето какво казва за теб зодиакалният ти знак:

Водолей

Водолеите са известни с непосредствеността и свободния си дух. Те са едни от най-добрите майки, защото са много открити. Майката Водолей е съвременна и може да разбере интересите на своето дете. Тя върви в крак с времето и знае много добре кои възпитателни методи са актуални днес. Понякога обаче може да бъде разсеяна и доста импулсивна.

Риби

Майката Риби има златно сърце. Тя винаги защитава и проявява безусловна любов към рожбите си. Понякога обаче може да бъде пасивно-агресивна, защото не винаги говори открито за чувствата си, ажнегативите могат да се натрупат и да окажат лошо влияние. Иначе с такава майка детето винаги е защитено и обкръжено от грижи и ласки.

Овен

Овните се отличават с увереност и независимост. Те обичат децата си, но никога няма да пожертват целите и стремежите си, за да насочат всичките си усилия към възпитанието на рожбата си. Изхождайки от това, те винаги избират момента, в който да станат родители много точно. След това се превръщат в превъзходна майка и правят всичко възможно детето им да има най-доброто.

Телец

Майката Телец се отличава със своята стабилност и предсказуемост. Тя осигуряват ред и дисциплина в дома си, затова и децата й знаят много добре какво да очакват от нея. Тя винаги е наблизо и е готова да помогне и подкрепи детето си. С такива майки децата винаги се чувстват в безопасност. От друга страна, такива майки понякога могат да бъдат малко упорити, прекалено снизходителни или материални, но винаги навреме осъзнават своите грешки.

Близнаци

Майките, родени под знака Близнаци, са млади по душа и пълни с енергия. Самите те гледат на света като деца – с любопитство и изумление. Близнаците също са едни от най-прогресивните мами. Те са запознати с последните тенденции и поощряват децата си да бъдат творци и оригинални личности. Но понякога майката Близнаци може да бъде непосредствена и да наруши личните граници на детето си.

Рак

Майките, родени под този зодиакален знак, притежават най-силния майчински инстинкт. Те обожават децата си и  се отдават изцяло на възпитанието им. Те могат да бъдат малко срамежливи, но децата им помагат да разкрият най-доброто от себе си. Понякога могат да са малко капризни и емоционални, защото семейството за тях е всичко и много трудно преживяват и най-малкото неразбиране.

Лъв

Майката Лъв е готова винаги да се забавлява и да твори със своите деца. Това е нейното преимущество. Тя е активна и е готова винаги да участва в живота на хлапето си. Но понякога е склонна да бъде егоистична и драматична. Като цяло с такава мама децата винаги са защитени, никога не им е скучно и винаги могат да разчитат на съвет.

Дева

Девите осигуряват дисциплина и развитие на отговорно отношение към всичко в децата си, което ги прави стабилни и надеждни възрастни. Девата се отнася много сериозно към здравето и храненето на семейството си. Тя е умна и винаги готова да научи нова информация за това как да стане по-добър родител.

Везни

Майките Везни отлично се справят с възпитанието на децата си. Те са известни със своята честност и търпение. Везните са едни от най-креативните майки. Те са способни да предадат превъзходния си вкус, добри маниери и висока култура на децата си. За жалост, таят в себе си излишен снобизъм, от който децата им понякога се изморяват.

Скорпион

Скорпионите притежават огромна вътрешна сила. Стандартите им винаги са високи и очакват много от рожбите си. За тях семейството е на първо място, а отношенията им с близките винаги са отличен пример за децата им. Скорпионът обаче може да бъде обсебен от контрола – нещо, от което понякога децата страдат, особено онези в по-напреднала възраст.

Стрелец

Стрелците са авантюристични и мъдри майки. С тях на децата винаги им е интересно, тъй като постоянно разказват нови, полезни и увлекателни неща. Във възпитанието предпочитат спонтанността и елемента на играта. С тях децата са щастливи, но им куца дисциплината.

Козирог

Майката Козирог притежава силно чувство на дълг. Тя винаги прави всичко, което зависи от нея, за да е щастливо семейството й. Децата й никога не се нуждаят от нещо, дори и да ги възпитава сама. Но понякога тя взима нещата прекалено присърце и не може да се отърве от чувството за вина, ако не е успяла да направи нещо.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *