Каква ще бъде 2017-а за вас, според личната ви година?

Новата 2017-а се развива с динамични темпове. Днес поглеждаме към нумерологията и това какво ни очаква според личната ни година. Коя е вашата? Ако не знаете, ето как може лесно и бързо да я изчислите.

Например, ако сте родени на 3.11.1981 г., съберете всички цифри 3+ 1+1+1+9+8+1= 24. Сега съберете 2+4. Ще получите общ сбор 6, което е и вашето лично число. А сега вижте и кратката прогноза за 2017-а.

Лична година 1

През повечето време атмосферата около вас ще е положителна. Ще имате много енергия за действие. Без значение дали имате собствен бизнес или не, често ще се радвате на успехи. Ако посещавате някакви обучения, курсове или все още следвате, успехи ще постигнете и в тази посока.

Луната, която символизира пътуване ще ви предложи много запомнящи се възможности за пътуване. Но самотата някак ще ви тежи. Може би жадувате за половинка, за нещо по-сериозно във връзката си. Обърнете внимание и на здравето си, повече спортувайте и се хранете здравословно.

Лична година 2

Според нумерологията през 2017-а година Юпитер ще бъде с вас, така че се пригответе за хубави месеци. Ще имате щастие в изобилие, за разлика от 2016-а, в която не бяхте особено удовлетворени.

Лесно ще си проправите път нагоре към успеха, ще имате възможност за издигане в кариерата. Има шансове да продължите да се развивате и зад граница. Много от хората с лична година 2 ще бъдат благословени и с рожба. Избягвайте консумацията на нездравословни храни.

Лична година 3

За вас 2017-а ще бъде под влиянието на Уран. Ще имате възходи и падения. Радвайте се на подема и намерете сили да преминете през трудните периоди. Бъдете внимателни с инвестициите и не се забърквайте в конфликти. Бъдете бдителни и към хората край вас и не споделяйте много от личния си живот и идеите си.

Съсредоточете се върху личностното ви развитие. Необвързаните може да намерят нова любов, докато за тези, които са в дългогодишни връзки, може да се появят някои конфликти. Здравословната храна и леката гимнастика ще ви помогнат да преодолеете проблемите със стомаха.

Лична година 4

Хората с лична година 4 ще се радват на подкрепата на Меркурий, който от своя страна ще засили техния приток на творчески идеи. Имате шансове за развитие в йерархията, бизнеса и това може да привлече към вас чуждата завист.

Въпреки това се пазете от конфликти в офиса. Може да обмислите възможността за започване на нов бизнес. Ще се насладите на щастливи моменти в семейството, като голяма част от това щастие ще дойде от децата, ще имате повод за гордост. Ако сте самотни, любовта няма да ви забрави. Придържайте се към балансираното хранене и релаксирайте с медитация.

Лична година 5

Вашата 2017-а ще бъде управлявана от Венера. Това ще е година, в която луксът и красотата ще ви привличат като магнит. Ще харчите повече за глезотии, но ако се занимавате с бизнес ще се радвате и на повече печалби. Възможно е да започнете офис романтика.

Ако се занимавате с изкуство ще имате успехи. Новата 2017-а година е година на забавленията, така че пред вас ще се открият и такива възможности. Внимавайте как боравите с електроуреди. Тъй като ще хабите доста енергия, опитайте се да балансирате чрез йога и плуване.

Лична година 6

За вас 2017-а ще бъде подкрепена от планетата Нептун. Работата ви ще бъде приоритет. Ще получите възможност за издигане в служебната йерархия. Упоритият ви труд ще ви спечели успехи, но и врагове. В дома с любимите хора ще се чувствате спокойни.

Грижете се добре за тялото и духа си. Ако на хоризонта се появи нова любов, не бързайте да се впускате в авантюрата. Изчакайте подходящия момент.

Лична година 7

За вас доминираща планета ще бъде Сатурн. Ще имате успехи в бизнеса, ако добре планирате нещата. Няма да липсват опоненти, които ще се опитат да смачкат желанието ви за успех. Поддържайте честни взаимоотношения, бъдете коректни в сделките и успехът ще е на ваша страна. През 2017-а ще израснете духовно. Ще се радвате на хармония в любовта. Помислете за започването на подходяща диета и спортна активност.

Лична година 8

През 2017 година, Марс е планетата, която ще окаже влияние върху хората с лична година 8.

Тя ще ви зареди с жар и позитивна нагласа. Въпреки това на професионалния фронт е вероятно да получите по-малко от това, което в действителност заслужавате. Избягвайте стартирането на нов бизнес. Внимавайте и с боравенето с машини.

Тази година може да ви липсва концентрация, особено когато се налага да учите. Тези от вас, които се намират във връзка може да бъдат изправени пред конфликти с любимия човек.

Внимавайте с думите, защото това може да завърши с раздяла. Що се отнася до здравето, грижете се добре за себе си, редуцирайте теглото, пийте повече чайове. Сега е моментът да се откажете от вредните навици.

Лична година 9

Вашата година ще бъде повлияна от Слънцето. Ще бъдете в състояние да постигнете успехи, ако бъдете постоянни и дръзки. Ако ви предстоят някакви изпити, то и в тази посока ще сполучите. Двойките ще се радват на разбирателство с партньора и лесно ще преминават през споровете. Любовният живот ще процъфтява.

Що се отнася до здравето, там трябва да сте по-постоянни в следването на балансираното хранене и редовната физическа активност. Това не само ще подобри вида ви, но и емоционално ще ви стабилизира.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *