Какви братя и сестри сте според зодията?

Eто как се отнасяте с по-малките и големи братя или сестри и като какъв роднина ви виждат те.

Овен

Те винаги спорят с роднините. Дори да не искат, предизвикват някакви караници или конфликти. Държат да докажат, че са прави, да опровергаят околните. Не го правят нарочно, дори го приемат като забава и състезание, но братята и сестрите им много се ядосват.

Телец

Невероятно инатливи са! Не си признават, когато не са прави. Много неща в братята и сестрите им могат да ги ядосат – ако някой им вземе нещо без позволение или се държи детински. Телците се сърдят и тогава спират да говорят на роднините си – така ги наказват. Издържат дълго.

Близнаци

Обичат да се подиграват на братята и сестрите си. Знаят техните слаби страни, странности и нарочно ги дразнят с това, което най-много ще ги ядоса. Понякога Близнаците постъпват прекалено брутално – подиграват се на публично място и пред непознати.

Рак

Обожават семейството си, държат на традициите и обичат да прекарват време с роднините си. Смятат братята и сестрите си за най-близките си хора и искат да имат силна връзка с тях. Ако роднините не си освобождават време и пропускат семейни вечери, Раците се изнервят.

Лъв

Те са организирани и искат всичко да е на мястото си, да става по техния начин. Смятат, че братята и сестрите им не ги разбират и нямат представа как трябва да изглежда дома. Смятат се за по-отговорните и надеждни роднини и нямат много доверие на другите от семейството.

Дева

Мразят да гледат как роднините им повтарят една и съща грешка отново и отново. Затова постоянно им дават съвети, често налагат мнението си и се карат на братята и сестрите си. Критични са и понякога роднините смятат това за досадно. Девите просто са прекалено загрижени.

Везни

Не обичат скандалите и гледат всячески да ги избягват, не искат да спорят със семейството. Но това не значи, че не се разстройват от някои неща. Затова често ги наричат пасивно-агресивни. Дори знаят, че така дразнят роднините – като не реагират веднага, но таят нещо в себе си, което после натякват.

Скорпион

Просто помнят абсолютно всичко. Не забравят и най-малкия детайл за братята и сестрите си. Помнят и доброто, и лошото, затова почти винаги са прави в споровете. Скорпионите умеят да пазят тайна, затова роднините разчитат на тях. Тези зодии държат на семейството много.

Стрелец

Нямат задръжки и не крият нищо, особено от семейството. Те са братята и сестрите, които винаги са искрени, казват нещата такива, каквито са. Дори да обиждат, поне не ви говорят зад гърба. Просто са честни, но понякога нараняват близките си с изказванията си.

Козирог

Гледат на живота като на една голяма игра, като на състезание и държат винаги да са първи и най-добри. Така е и в семейството – състезават се по постижения с братята и сестрите си, дори за най-дребните неща. Държат да печелят, когато играят игри и да постигат повече успехи.

Водолей

Водолеите обичат роднините си много, но не знаят как да го покажат. Опитват да го направят с подаръци и с присъствие на семейни събирания, но не обичат гушкането, например. Но винаги поздравяват братята и сестрите си за специални поводи в социалните мрежи – за да видят всички, че се гордеят с тях.

Риби

За Рибите братята и сестрите са всичко на този свят, най-ценното им нещо. Много държат на тях и са грижовни. Но често се разсейват, докато са с роднините изведнъж започват да мислят за други неща, да мечтаят. Така понякога изпускат да чуят нещо важно, но никой не им се сърди.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *