Какви тайни крият жените от различните зодии

Кой ако не жените знаят най-добре как да прикриват истинските си емоции. Астролозите разкриха какво крият жените от различните зодии.

Овен

Тя създава образа на силна, активна и дори агресивна жена, но всъщност в нея се крие просто едно дете. Жената Овен се страхува най-много от самотата.

Телец

Телецът създава образа на спокойна и уравновесена жена, въпреки че всъщност се страхува най-много от безпорядъка и катаклизмите в живота си.

Близнаци

Представителките на този знак пресъздават образа на весела и безгрижна жена, зад който крият маниакалната си нервност към абсолютно всичко.

Рак

Тя изглежда нежна и съпричастна, но зад нейната маска се крие хитра натура със студена пресметливост.

Лъв

Както подобава на кралската зодия, жената Лъв винаги е с вдигната глава и арогантен поглед, но зад тази маска се крие меко и грижовно сърце.

Дева

Тя винаги е непоклатима в решенията си, но не забравяйте, че жената Дева е истински детектив. Пароли от банкови сметки, скайп, имейл не остават скрити от нея.

Везни

Жената Везни гледа на партньора си като на марионетка. Представителките на този знак не са в състояние да разрешат сами проблемите си.

Скорпион

Тя изглежда строга и силна, но в действителност е подарък от съдбата, който е добре да оцените.

Стрелец

Своенравна и независима, жената Стрелец се опитва да създаде образа на самодостатъчен човек, но тя просто мечтае да е като всички останали.

Козирог

Тя е самоуверена и спокойна, но само привидно. Ще съжалявате изобщо, че сте започнали връзка с нея.

Водолей

Зад усмивката на Водолея се крие дълбок психоаналитик. Ако изневерите на жената от този знак, тя ще ви покаже истинската си същност.

Риби

На пръв поглед жената Риби изглежда като беззащитна кокетка, но това е единствено стратегия.

Представителките на този знак обикновено закачат най-голямата стръв на куката си. Рибите винаги поставят мрежите си на правилното място.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *