Какво вещае нумерологията за 2021 година

2021 г., според нумерологията, ще промени много неща

Почти краят на 2020 година е. Събитията от изминалата година, причинени от пандемията, оставиха малцина без последствия, както психически, така и физически.

Какво обаче показва нумерологията – наука, на която много хора се доверяват заради доказаните ѝ прогнози за бъдещи събития. С това ни запознава порталът Локално, цитиран от dariknews.bg.

Според нумерологията сборът от цифрите 2020 г. е 4, а за сравнение, годината, в която започва Втората световна война, през 1939 г., има същия сбор (1 + 9 + 3 + 9 = 22 = 2 + 2 = 4).

Според 4-ката връзките с хората намаляват, няма социализация и ценностите са ограничени във всеки смисъл. Тази година определено не беше подходяща за някакви нови дейности. През тази година под знака на номер 4 нашата жизненост намаля. Всеки се отказа от много неща по свой начин. Възникнаха много тежести, препятствия и притеснения.

Но 2021 г., според нумерологията, ще промени много неща. Тя е под знака на числото 5, което носи свобода в действията, както и нещо ново и красиво. Тя вещае и промяна. Пътуванията отново ще станат възможни. Светът ще се събуди и ще стане свидетел на нови промени в живота на хората.

Следващата 2021 г. е много добра година за излизане от рутината, която чувствахме през изминалата година. Но повечето от нас ще се нуждаят от много усилия, за да подобрят настроението си. 2021 г. обаче носи удоволствие от личната свобода, така че нека се опитаме да се възползваме максимално от това. Въпреки че няма да можем да компенсираме всичко, което ни беше отнето миналата година, не бива да оставяме някои нови преживявания и възможности, които ще се появят.

Нови приключения, личен напредък, но и промени – всичко това ни носи новата 2021 година. Всички тези нови възможности ще ни помогнат да изоставим старите навици от миналото и да се възползваме от добрите промени, които ще ни донесе следващата година.

Ето кои ще са най-хубавите дни през 2021 година
01.01: Първият ден на 2021 г. ще бъде много благоприятен. Това е идеалният момент да намерите мотивация и да сбъднете мечтите си.

02.02: 2 февруари е денят, в който човек може да стане много успешен и то само за миг. Не става въпрос за финансов успех, а по-скоро за вътрешния ви свят и потенциал. Това е денят, в който можете да намерите самочувствие и щастие.

03.03: ден на голям късмет. Можете да стартирате нови проекти и бизнеси. Всички начинания ще имат положителен ефект върху настроението.

04.04: 4 април е един от най-добрите дни за релакс. През 2021 г. той се пада в неделя, което е голямо предимство.

05.05: На 5 май експертите съветват да се занимавате с физически труд или спорт. Хората, които са в движение, ще получат мощен тласък на енергия.

06.06: Първият благоприятен ден на лятото ще се проведе под егидата на Шестицата. Този номер ще ви помогне да преодолеете несгодите и да се отървете от притесненията.

06.06: Първият благоприятен ден на лятото ще се проведе под егидата на Шестицата. Този номер ще ви помогне да преодолеете несгодите и да се отървете от притесненията.

08.08 : 8 август ще бъде управляван от Осмицата – най-мощният финансов посредник сред числата. Това е идеалният ден за пазаруване и работа.

09.09 : 9 септември е денят на най-мощната творческа енергия. Големи успехи ще очакват тези, които знаят как да мислят нестандартно.

10.10.: На този ден трябва да обърнете повече внимание на семейството, общуването, търсенето на любов.

11.11: Това е изключително динамичен ден, в който хармонията е навсякъде, а съдбата е на ваша страна.

12.12: последната огледална дата. 12 декември е мощен и благоприятен ден, идеален за духовни практики .

20 март: пролетно равноденствие – денят на хармонията на доброто и злото, черно и бяло.  Експертите вярват, че в този положителен ден ще има много късмет за тези, които знаят как да правят компромиси.

21 юни: Лятното слънцестоене ще бъде ден на финансово благополучие. През 2021 г. този ден може да бъде повратна точка. Ако нещо отдавна не ви се получава, на този ден ще можете да разберете как да заобиколите препятствията по пътя си.

22 септември: Есенното равноденствие е много подобно на пролетното равноденствие по отношение на енергията. На този ден успехът ще последва онези хора, които не бързат да вземат решения.

21 декември: Зимното слънцестоене е най-краткият ден през 2021 година. Той трябва да бъде посветен на домакинските задължения и семейството. В този ден трябва да сте по-близо до тези, които са ви скъпи.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *