Какво ви предстои през 2021 в зависимост от елемента на зодията ви

Всеки зодиакален знак е под влиянието на един от четирите елемента, който му носи късмет: огън, земя, въздух и вода. През 2021 г. тези елементи също ще управляват определени дейности, но също и поведението на зодиите.

Докато Огънят се свързва със спортни дейности и със състезания като цяло, Земята е определяща за хората, които обичат природата и имат творчески умения. Въздухът е тясно свързан с интелектуалните дейности и изследвания, а Водата – с артистични и духовни хора.

Ето какво да очаквате от 2021 според елемента на зодията си:

Огнени знаци (Овен, Лъв и Стрелец)

Според астрологичната прогноза за 2021 г. Овенът, Лъвът и Стрелецът ще бъдат ентусиазирани, енергични и сдържани, но също така могат да се ядосват много бързо, така че се нуждаят от помощ, за да се освободят от притесненията си и да се успокоят. Хората, родени под знака на Огъня, са силно конкурентни, имат големи шансове да намерят бъдещи партньори в живота по време на спортни събития или всякакви други видове състезания. Огнените знаци също са импулсивни, така че те могат да намерят своите половинки на места, където хората могат свободно да изразяват себе си. От друга страна, те трябва да стоят настрана от всичко, което предполага общоприета, стандартна атмосфера.

Земни знаци (Телец, Дева и Козирог)

Телецът, Девата и Козирогът са земни знаци – те са чувствителни, стабилни, но и практични. Ето защо хората, родени под тези знаци, обикновено предпочитат практични хобита като гастрономия, градинарство, дърводелство или керамика. Родените под земните знаци, търсещи своите сродни души, трябва да се срещнат с подобни хора, може би по време на курс, на който практикуват хобито си. От друга страна, земните знаци обичат природата, така че записването в планински клуб например може да бъде добър вариант за среща с хора със същите интереси.

Въздушни знаци (Близнаци, Везни и Водолей)

Близнаци, Везни и Водолей показват силни интелектуални и аналитични умения през 2021 г. Хората, родени под въздушните знаци, трябва да търсят партньори, които могат да спорят и да имат силни аргументи. Интелектуалните разговори и игрите на думи са необходимо предизвикателство, за да се чувстват земните зодии пълноценни. Ето защо Близнаците, Везните и Водолеите, които си търсят половинка, да посетят книжарници, библиотеки, граждански или политически организации, където винаги има място за дебат.

Водни знаци (Рак, Скорпион и Риби)

През 2021 г. Ракът, Скорпионът и Рибите ще бъдат изцяло отдадени на семейството и близките си приятели. Тази година водните знаци ще покажат своята творческа, интуитивна и духовна страна. Хората, родени под воден знак, трябва да изберат партньор в живота, който оценява всяка форма на изкуство. Записването в танцов клуб или посещаването на уроци по танци е добър начин да намерят своите половинки. От друга страна, през първите месеци на 2021 г. посещението на музеи, театри или концерти е добра възможност да се срещнете с хора със същия интерес към изкуството. Като интуитивни и духовни хора, вършенето на добро и правилните постъпки са основни принципи за водните знаци. Ракът, Скорпионът и Рибите могат да намерят своите партньори в живота и в организации, които се застъпват в полза на социална група или се занимават с благотворителна дейност.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *