Какво ви чака, ако загубите пръстен, обица, часовник, верижка

От древни времена на бижутата се придава много голямо значение. Те са били със статут на защитни амулети и талисмани и ако човек загуби амулета си, това означавало точно определено нещо. Има много популярни вярвания и суеверия относно загубените бижута. Тези суеверия ще ви помогнат да разберете смисъла на определена загуба.

Поверие за загубата на пръстен

Загубата на пръстен определено е лоша поличба.

Тя означава раздяла или отдалечаване от човека, дал ви този пръстен. Ако този пръстен е купен от вас и сте го загубили, това не предвещава нищо особено, дори и пръстенът да е златен или сребърен. В този случай вие, заедно с пръстена, сте загубили част от енергията си. Вярно е, че в някои случаи подобна загуба може да се окаже изключително полезна – ако наскоро сте били преследвани от поредица неуспехи, те ще ви изоставят заедно със загубения пръстен.

Поверие за загубата на обица

Значението на този знак на съдбата зависи от това кой точно е загубил обицата. Ако несемейна жена е загубила обицата, това е знак, че скоро ще се срещне с половинката си. Ако жена, която има мъж в живота си, е загубила обицата си, тогава да се готви за сватба. Ако омъжената жена е загубила обицата, това означава скорошна поява на любовник или промяна в живота ѝ.

Поверие за загубата на часовник

Голям брой народни знаци и суеверия са свързани с часовници, сред тях повечето са лоши, отколкото добри. Ако сте загубили часовника си, това означава начало на стагнация в бизнеса. Този знак изглежда показва, че времето е спряло за вас и всичко ще остане на едно място си за дълго време.

Поверие за загубата на верижка Ако сте загубили верижка, това е лоша поличба. В повечето случаи означава загуба на късмет. Но точно като знака за пръстена, това суеверие може да се окаже и положително. Ако лошият късмет вече ви преследва, тогава той ще изчезне със загубата на верижката. Струва си да знаете добре значението на обикновените неща в живота ни. Не напразно казват, че всеки обект има своя собствена душа и енергия. Научете се да четете уликите на съдбата и тогава ще можете да предсказвате събитията във вашия живот.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *