Какво ви чака, ако намерите пари на улицата?

Вероятно всеки човек е намирал пари или портфейли на улицата. Според поверията, подобни находки могат да бъдат не само полезни, но и опасни.

Съдбата често ни носи приятни изненади. Понякога това се случва твърде често и ние започваме да вярваме, че в живота ни най-накрая е дошъл късмета.

Нещата, обаче, не винаги са това, което смятаме. Лежащите на земята пари несъмнено ще привлекат вниманието на повечето хора, като в този случай всеки реагира по различен начин. Някои ще се страхуват да вземат чужди пари и ще отминат. Мнозина, обаче, ще решат, че това е истински подарък отгоре и със сигурност ще вземат намереното за себе си, пише dailyhoro.ru. Народните поверия ясно казват как трябва да реагираме в подобна ситуация. Можем ли да вземем пари, намерени на улицата? Всяка находка е печалба и особено парите. Според поверията, обаче, не винаги е добър вариант да се взимат чужди пари. Ако намерите пари на улицата и все пак решите да ги вземете за себе си, препоръчително е да ги вдигнете с дясната си ръка, ако сте десняк, и с лявата си ръка, ако сте левичар. Смята се, че ръката, която използвате най-често, има силна енергия, което означава, че ще бъде много по-лесно да се избегне негативно влияние. Преди да похарчите намерените пари, трябва да ги заплюете три пъти и след това да ги потопите в светена вода. Това се дължи на факта, че много магьосници и магьосници ги използват като ритуални атрибути, насочени към избавяне от болести, неприятности и беди. За да не попаднете под негативно въздействие, трябва да изчистите енергията на парите, преди да ги похарчите за лични нужди.

Ако една жена е намерила парите, това може да е знак, че скоро ще се омъжи. Ако ги намери по време на критични дни, значи скоро ще има дете. Намирането на пари преди среща е добра поличба. Това означава, че срещата с любимия човек ще бъде успешна, а вашият съюз ще бъде дълъг и силен.

Намерените пари могат да се превърнат в атрибут на финансов ритуал, но само ако сте ги намерили по време на нарастващата луна. Когато нощната светлина се появи на небето, поставете ги на перваза на прозореца, така че лунната светлина да падне върху тях, и ги оставете така за една нощ. На следващия ден потъркайте парите в нещото, което харесвате.

Пълнолунието е най-доброто време за черни церемонии и ритуали, което означава, че взимането на пари през този период е забранено. Ако парите са намерени по време на намаляващата луна, по-добре е веднага да ги похарчите за незначителни нужди. Намерените около къщата пари трябва да се харчат за храна или предмети от бита. Никога не давайте назаем пари, които сте намерили на улицата, в противен случай рискувате да раздадете щастието си с тях. Ако намерите портфейл с пари, тогава не се препоръчва да го вземете за себе си. Можете да го подарите на приятели или познати и да похарчите парите.

Намирането на пари в дъждовно време означава бедност. Но по време на снеговалеж подобна находка обещава богатство и материално благополучие. Освен това е важно да вземете предвид деня от седмицата, когато сте намерили пари:

Понеделник – парично възнаграждение;

Вторник – съдбоносна среща; Сряда – повишаване на заплатата или качване по кариерната стълбица;

Четвъртък – опасност;

Петък – неочакван подарък;

Събота – полезна покупка;

Неделя – среща с богат и влиятелен човек. Понякога човек има добра работа и стабилна заплата, но въпреки това не успява да спечели желаната сума.

Като преразгледате възгледите  си за живота и се научите как да боравите с пари, можете да деблокирате финансовия канал.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *