Какво впечатление правят отделните зодии на първа среща?

Първото впечатление на среща е много важно. Качествата на различните личности изпъкват по различен начин и това е прекрасно, защото именно разнообразието ни дава възможност да направим правилния избор. Астрологията се намесва и тук. Различните зодиакални знаци имат свой уникален начин да изпъкват на първа среща. Ето как го правят.

Овен

Овните са смели. За тях не е достатъчно просто около тях да има фойерверки. На тях им е нужен цял стадион с викащи името им хора. Те обичат вниманието. Предпочитат да изпъкват вместо да останат незабележими. Не се задоволяват с малко, затова и играят вабанк. Това, с което Овенът прави най-голямо впечатление на първа среща, е страстта му. Той говори със страст. В очите му има пламък, който заразява.

Телец

Телците правят всичко възможно да направят ситуацията колкото се може по-комфортна. Те не обичат неловките моменти, затова на първа среща се държат възможно най-естествено и приветливо, за да избегнат мълчание и конфузни ситуации. С поведението си те показват, че са надеждни и стабилни хора, здраво стъпили на земята, с което впечатляват половинката си.

Близнаци

Близнаците са забавни и това си личи още на първа среща. Те грабват с остроумието си. Винаги са център на внимание без да полагат особени усилия. Просто им се удава. Обикновено първите им срещи минават успешно, защото умеят да разчупват леда по нестандартен и забавен начин.

Рак

Ракът е най-страхотният приятел. Още с влизането изпълва помещението с аурата си. Те обичат да споделят и най-интимните си мисли, затова се пригответе да слушате. Бързо топят ледовете и са склонни да задълбочават разговорите на първа среща, като така карат събеседника си да се чувства специален и приобщен към личния им свят. Ако това ви допада на първа среща, значи Ракът е чудесен партньор за вас.

Лъв

Лъвовете знаят какво точно да кажат, кога да го кажат и как точно да го направят, за да блеснат. Идва им отвътре. Не се налага да обмислят предварително думите и действията си, защото просто имат дарбата да омайват и впечатляват. Няма как Лъв да се появи някъде и да не превземе цялото внимание и одобрение на публиката си. Така е и на първа среща. Тя ще бъде сравнима със събитие, галавечеря или истинско шоу.

Дева

Девите са от типа хора, които държат контрола на първа среща. Те определят темпото на разговора, темите, близостта. Ако се натъкнат на контролиращ човек, който се опитва да превземе тази роля, Девите реагират не особено добре. Те привличат с откровеност, остроумие и добро чувство за хумор.

Везни

Дори да не са особено заинтересувани от човека, с когото са на първа среща, Везните винаги проявяват дипломатичност и не разкриват неприятната истина без да преиграват. Везните са приветливи, усмихнати, с тях разговорът винаги тече като по вода. Неслучайно в повечето случаи биват потърсени и за втора среща. Тази зодия винаги знае как да прояви любезност, дори когато се налага тактично да отблъснат човека пред себе си.

Скорпион

Скорпионите впечатляват с откровените си сексуални намеци и внушения. Те демонстрират страстното си поведение още на първа среща, с което могат да привлекат и същевременно да отблъснат партньора си. Умеят да съблазняват и да разпалват атмосферата. Уверени са и рядко може да им се откаже.

Стрелец

Стрелците впечатляват със своя интелект и маниер, с който боравят с думите. Те са нестандартни личности и това си личи още от първия разговор. Загадъчни са и така разпалват любопитството на половинките си. Запознанството със Стрелците винаги е образователно, съблазнително и едновременно с това приключенско преживяване.

Козирог

Козирозите харесват класиката. На първа среща те са консервативни и не се лигавят прекалено. Не се и опитват да изпъкнат изкуствено. Това просто им се отдава натурално, тъй като са личности с висок интелект. Ако търсите посредственост и обикновена връзка, Козирозите няма да ви вземат на сериозно и вероятно няма да ви потърсят за втора среща. Тази зодия не обича тривиалността въпреки консервативния си характер. Те са непредсказуеми и впечатляващи с комуникативните си умения и богатия набор от теми, по които могат да разговарят.

Водолей

Ако честността и искреността е най-добрата политика в комуникацията, то Водолеят я владее напълно. Това, което впечатлява най-много у тази зодия е способността ѝ неусетно да извади личните ви преживявания и емоции на показ. Събеседниците на Водолея биват омагьосани от него. С удоволствие разказват за живота си, дори неща, които не биха споделили на друг и това ги учудва. Не се учудвайте. Водолеите просто умеят да разговарят непринудено и жизнерадостно, което предразполага половинките им на първа среща.

Риби

Рибите имат дарбата да поставят усмивка на лицето ви, дори допреди малко да не ви е било до това. Те са сърдечни, искрени, забавни и много чувствителни. Тяхната чувствителност заразява и предразполага към задушевни и дълбоки разговори, които продължават с часове. Рибите имат невероятната способност да изслушват събеседниците си с истински интерес, което ги прави дълбоко ценени.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *