Какво всяка зодия трябва да остави в 2017-а

В радостно очакване на 2018-а е време да преосмислим преживяното през отиващата си година. Едно нещо, с което всички трябва да се разделим са отрицателните мисли. Но какво е важно да остави всеки представител на зодиака в 2017-а, за да продължи да се движи в правилна посока? Вижте в следващите редове.

Овен

Уважаеми Овни, ако сте преживели някакво разочарование през отиващата си 2017-а година, време е да забравите за него, защото то ви пречи да развивате поставените ви цели. Заемете се с амбициите си за новата година, оставяйки в 2017-а мързела и гордостта.

Трябва да се научите да оценявате себе си и усилията, които сте положили, в противен случай рискувате цялата следваща година да се притеснявате и отново да се върнете към недоволството си.

Телец

Представителите на зодия Телец трябва да оставят в 2017-а година навика да се грижат за всички останали, но не и за себе си. Вие сте щедри, грижовни, отзивчиви, но също така трябва да поглезите и себе си.

Започнете новата година с подаръци не само на близките, но и за самите вас. Астролозите препоръчват на Телците да се грижат за собственото си психическо равновесие.

Близнаци

Откритостта на Близнаците, тяхната любов към живота и желанието да се освободят от натрупаните емоции в компанията на приятели са похвални, но през 2018-а трябва да се замислят върху това, дали наистина си почиват достатъчно.

Вие сте душата на компанията, но трябва да презаредите, в противен случай рискувате да се претоварите. Не прекарвайте цялото си време в комуникация, не влагайте цялата енергия в дребни неща, защото през 2018 г. ще можете да постигнете много повече. Почивайте достатъчно.

Рак

Раците трябва да преосмислят отношението си към живота. Вашата сантименталност и постоянни мисли за миналото, към които се придържате, няма да ви позволят да се движите напред. Работете върху контрола на емоциите си. Също така оставете в 2017-а година комуникацията с негативни хора, избягвайте неприятните за вас срещи.

Лъв

Лъвовете ще трябва да оставят твърде високото си его в отиващата си година. Ако носът ви е прекалено вирнат, ще си докарате само проблеми. Опитайте се да разучите вашите най-силни черти. Може да постигнете успехи като помагате на другите. Трябва да преосмислите отношението си към живота.

Дева

Безупречни във всяко отношение? Наистина ли се нуждаете от това? Съветът на астролозите е Девите да оставят непрекъснатото си желание да бъдат идеални във всичко, особено в това, което не ви засяга пряко. Това напрежение може да се отрази отрицателно на емоционалното ви състояние. Наслаждавайте се повече на всеки един ден от живота си.

Везни

Уважаеми Везни, през 2017-а година сякаш не се грижите особено добре за себе си. Ето защо е време да преосмислите живота си и да отделяте повече време за собствените си нужди. Въпреки факта, че сте весели и предприемчиви, прекарвате твърде много време в грижата за комфорта на другите. Време е да започнете да мислите за себе си и да промените нещо. Нека новата 2018-а година бъде вашата промяна.

Скорпион

Скорпионите ще е добре да оставят в отиващата си 2017-а ненужната подозрителност. Недоверчиви сте и не приемате хора, които са се появили в живота ви. Време е да им дадете шанс да покажат чувства и емоции. В противен случай може да пропуснете щастливи моменти.

Стрелец

Вредният навик на Стрелеца е в жаждата му за нови емоции. Вие сте пристрастени в намирането на нови преживявания и често забравяте за сегашното състояние на живота ви. Оставете този вреден навик в 2017-а, не се хвърляйте в постоянно търсене. Живейте тук и сега и уловете положителните емоции.

Козирог

Гордостта на Козирозите понякога е обезкуражаваща. Астролозите препоръчват на представителите на този зодиакален знак да оставят гордостта си в 2017-а година и да поискат тази помощ, от която се нуждаят. Не се страхувайте да поискате съвет, защото това ще ви помогне.

Водолей

Водолеите трябва да оставят навика да стъпват на едно и също място, що се отнася до отношенията им с околните. Вие сте искрени и честни, търсите само най-доброто от хората, но често ставате жертва на предателство и измама.

Научете се да казвате „не“, а не да идеализирате някои хора. Бъдете твърди в позициите си и не премълчавайте само, за да се харесате на другите.

Риби

За представителите на зодия Риби е важно да оставят несигурността в 2017-а година. Оставете и тези взаимоотношения, които нарушават вашето спокойствие. Научете се да различавате онези, които ви критикуват конструктивно от тези, които открито ви се присмиват. Станете по-силни и никой няма да може да се възползва от вашата доброта. az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *