Какво да не пропускаш в любовната игра

Вярно е, че сексът работи точно като храната. Предястието не те засища, а засилва още повече глада (и интереса) – така е и с любовната игра преди същинското действие. Понякога дори се оказва, че играта е по-приятна от самия секс. Така че, когато нагряваш нещата с половинката си, не прескачайте момента с играта!

Предлагаме ти 9 места, на които определено трябва да обърнете внимание, за да добавите към големия финал допълнителен екстра вкус.

Ушите

Много специалисти в областта твърдят, че ушите (ушната мида и възглавничките) са изключително чувствителна зона за много хора. Захапването на ушната мида, близането зад ухото, духването съвсем нежно в него или тихото секси говорене може да доведе до неочакван възбуждащ резултат, пише Cosmopolitan.bg.

Скалпът

Скалпът има огромно количество нервни окончания и определено трябва да заема място в списъка с ерогенните зони. В крайна сметка кой не обича качествен масаж на главата?! Предлагаме ти да прокараш ръцете си през косата му и леко да го масажираш в областта на тила и шията (ако добавиш и няколко страстни целувки, може би резултатът ще е безспорен).

Гърбът и раменете

Продължаваме от скалпа надолу, по тила на шията, и се пренасяме в задната част на раменете. Специалистите казват, че лекото гъделичкане води до изключителна чувственост. Ако това подейства, пробвай да го захапеш леко по врата и по този начин ще увеличиш възбудатата му.

Ръцете

На ръцете също има огромно количество нерви. Предлагаме ти да му заявържеш очите и да прекараш пръстите му по цялото ти тяло, за да му покажеш как и какво ти харесва (от достоверни източници знаем, че мъжете харесват това!)

Костта в пубис зоната

Специалистите са категорични, че стимулирането на зоните около гениталиите осигуряват върхова точка на възбуда. Лекото масажиране на пубисната кост може да отключи много еротичен потенциал и у двама ви.

Устните

Зоната на устните също е определена като свръхчувствителна зона. Нервът, които обикаля около устните има неразкрит потенциал за стимулация на целувките. Тази зона е изключително чувствителна на допир, но често се пренебрегва, тъй като повечето хора се фокусират върху меката част на устните. Ако опиташ леко да прокараш върха на пръста си около краищата на устните ще усетиш чувствителността, почти е гъделичкащо чувството. Не е нужно да облизваш цялата му уста, за да го възбудиш. Вместо това целувай партньора си както обикновено и използвай върха на езика си, за да проследиш с леки движения ръба на горната му устна. Отдръпни се и игриво го целуни отново, след което проследи границата на долната му устна (няма да навреди и ако го захапеш леко).

Зърната

Играта със зърната е подходяща и за мъжете, и за жените. Зърната са определени като ерогенна зона, с която не се експериментира много често, но пък води до доста добри резултати. Нещо повече, можеш да му покажеш какво точно искаш да направи той на твоето тяло, като му покажеш върху неговото. Внимателно ги оближи с език, захапи ги леко, погали ги и постепенно ще се ориентираш какво му харесва наистина.

Вратът

Врата се оказва най-ерогенната зона за почти всяка от нас. Малката вдлъбнатинка, където шията се свързва с ключицата, кожата е по-тънка и нервните окончания се достигат по-лесно, тоест и усещанията са по-силни. С други думи – усещането при докосване в тази област се чувства дяволски добре. Докато целуваш врата му, прокарай пръстите си нежно по целия му гръб.

Вътрешната страна на бедрата

Част от най-чувствителните нерви в тялото се намират в горната вътрешна част на бедрата. Всъщност е добре да запазиш тази зона за последна точка (за десерт). Започни с облизване на пръста си (влажността увеличава стимулацията) и бавно премини през вътрешната част на бедрото му. След това следвай пътя, който току-що описа, с език и така продължи до горната област.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *