Какво да облече жената на първа среща? Учени разкриха цвета, който привлича мъжете

Първата среща е много вълнуващ момент за всяка жена. Затова е изключително важно да се подготви добре за него. За да изглеждат перфектно, много дами прекарват с часове пред огледалото, сменяйки тоалет след тоалет в търсене на перфектния. Други хукват по магазините за нещо ново, с което да пленят сърцето на избраника си. 
В търсене на идеалната дреха, много момичета допускат огромна грешка, залагайки на тоалети в по-приглушени тонове. Те избират синьо, сиво или черно, защото в тези цветове се чувстват по-комфортно. Но на мъжете те не правят никакво впечатление!
Облечена по този начин, жената все едно е отишла на бизнес среща. Във външния й вид няма привлекателност, която трябва да грабне вниманието на противоположния пол. Освен това прекалено тъмният тоалет разваля настроението.
Момичето трябва да е ярко, за да демонстрира желанието си да си намери партньор в живота. Затова и най-подходящият цвят за първа среща е червеното. И в това си има еволюционна причина.
Червеното е цветът на кръвта и страстта, както и най-яркият сигнал, че една жена е в състояние да роди деца. Червените нюанси означават плодородие, а мъжът подсъзнателно възприема жената в червено като сексуално привлекателна.
Освен това дрехите придават допълнителни положителни качества.
Ако не сте голям фен на този цвят, не е задължително да слагате червена рокля. Можете да сложите едни червени обувки или аксесоари в този цвят. Основното е да направите правилния акцент, който мъжът веднага ще оцени.
Между другото, според статистиката представителите на силния пол са готови да похарчат много повече пари, ако дамата до тях носи червено облекло. 
На първа среща в никакъв случай не се обличайте по последните модни тенденции. Приятелките ви биха го оценили, но не и мъжът, с когото сте излезли. Той ще бъде изумен от красотата ви, ако сте с рокля и класически обувки.
Не трябва да се появявате и с твърде дълга или твърде къса рокля или пола. Идеалното решение би било любимите ви дънки с топ или риза (тук можете да използвате червения цвят).
Всеки тоалет ще стане още по-хубав с едно красиво бельо. Дори мъжът да не го види на първата среща, с него ще се чувствате много по-уверени, а това допълнително ще повдигне настроението ви.
Най-важното условие за хубав тоалет за първа среща е неговата уместност. Ако знаете, че ще се разхождате в парка, не трябва да се обличате в рокля до земята и обувки на висок ток. И обратно: ако ще ходите на театър или скъп ресторант, съдраните дънки и обемен джъмпер няма да бъдат подходящи.
Затова се опитайте правилно да прецените ситуацията и да се обличете така, че да не изглеждате нелепо. Този съвет се отнася и за сезонността: обърнете внимание на времето и не рискувайте да се разболеете, обличайки леки дрехи в студена вечер.
Когато избирате нещо за първата си среща, обърнете внимание и на комфорта. Не е добра идея да се издокарвате с нещо ново, особено обувки. Те са в състояние да превърнат романтичната разходка с любимия в истински кошмар. 
Постарайте се да изглеждате женствено, привлекателно и в същото време да се чувствате удобно. Ако сте в добро настроение и се чувствате комфортно, това няма да убегне на човека, с който сте излезли.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *