Какво да очакваме от сайтовете за залози през 2020 – анализ на Silentbet

На прага сме да изпрати 2019 година и с това трябва да обърнем внимание на всичко, което се случи през годината. Все още е рано да кажем какви точно суми са изплатени на играчите през годината, обикновено тези изчисления се правят някъде пред март, но сме сигурни, че за пореден път букмейкърите са причина за появата на много нови милионери. Ако трябва да обърнем внимание на всичко, което предстои през 2020 година и какво трябва да очакваме от онлайн казината и букмейкърите, предлагаме да се запознаете в следващите редове:

5. Иновативни технологии

Все повече букмейкъри започнаха да предлагат безплатна стрийм услуга на спортни събития и турнири от цял свят. В повечето случаи тези услуги се предлагат не само на десктоп платформата, но и за различните мобилни устройства, които използвате. За тази услуга се изисква поставянето на залог. Това спестява сериозни главоболия в случай, че никога не сте на правилния доставчик, а и нека бъдем откровени – заплащате услугата си за стриймване на спортно събитие и не получавате абсолютно нищо, освен достъп за следващите няколко часа. Точно тук букмейкърите променят изцяло предпочитанията на играча – дали да гледа спортно събитие или да спечели от него?

4. Нови пазари

Един от най-увлекателните начини за печелене и употребата на нови и иновативни пазари. Те са  възможност за хората, които могат да познаят много повече от популярните първи места и най-силни играчи. Светът на спорта със сигурност има разнообразие, но не трябва да забравяме, че всеки добър играч е готов да постави залог за абсолютно всичко. Някои от нетрадиционните възможности са поставянето на залог за следващата Мис Свят, Кола на годината и дори геймър на годината – друга интересна дисциплина, в която професионалните геймъри се превръщат в звезди. Пазари за специфична спортна позиция също могат да бъдат изкушаващи. Букмейкърите често са готови да посрещнат и някои още по-интересни предложения като червен картон за футболист с по-агресивен характер или друг интересен футболен феномен. Поставянето на различни сценарии дава шанс за още печалби.

5. Бонуси

Може би това ще е една от най-впечатляващите точки, но определено не можем да я поставим на първо място. Всеки играч се опитва да спечели най-много при поставянето на залог, но пък в основата на всеки букмейкър стои забавлението. Освен процентното им повишение, очаквайте и нови бонуси. До този момент можете да откриете дневни бонуси, специални бонуси за определени часове на деня (така наречените happy hours), бонуси за спортни събития и дори бонуси за отваряне на залог. Очакваните подобрения вече могат да се забележат при някои букмейкъри. Вече някои от българските компании предлагат различни оферти, като може да вземете Ефбет бонус  при създаване на нова сметка. Освен традиционните залози ще открием и специални бонуси за нови играчи, които обикновено представляват удвояване на печалбата при първи или няколко последователно залога, както и удвояване на депозит.

2. Графики и прогнози

Статистиката не е любим предмет за мнозина, но именно тя може да предложи важната информация за играча. Графичното спортно изобразяване може да помогне за доброто ориентиране и поставянето на залог. Спортните прогнози са друга важна линия, на която трябва да се наблегне. Не очакваме от нито един букмейкър да разполага с кристално кълбо, но трябва да знаем, че винаги има екип от професионалисти за детайлно представяне на ситуацията в първенството. Някои букмейкъри вече се превръщат в по-добър информационен източник, отколкото познатите спортни сайтове, следователно се надяваме, че тази тенденция ще се подобри още повече.

1. Спортни първенства и нови дисциплини

Футболът може да се смята за крал на спорта, но не можем да пропускаме и всичко останало, което се случва в света на спорта. Смесените бойни изкуства стават все по-важен фактор в света на залозите. Да не забравяме, че китайското футболно първенство инвестира милиарди в добре познати футболни звезди. Азия е впечатляващ спортен гигант и не бива да се изпуска от поглед, а защо да не искаме и стрийм на техните футболни дербита?

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *