Какво да очакваме при Ретрограден Марс?

Всички можем да се съгласим, че 2020 година изисква от нас да забавим ход и да се замислим над постъпките си. Независимо дали вашият грандиозен план тази година е бил да пътувате, да започнете нова връзка или да се изкачите в кариерата си, най-вероятно е трябвало да отложите всичко. Тази година ни послужи да разберем, че нищо не е сигурно и нещата често може да поемат в различна посока от очакваната.

И, ако все още не сте разбрали, че планетата си има свое собствено мнение, то едно астрологическо събитие идва, за да ни го напомни. В астрологията Марс е планетата, която контролира действията, силата, смелостта и секса. Когато тя забавя своя ход, трябва да се борим с липсата на мотивация и притъпена страст. Това време изисква от нас да се справяме със скрития гняв и да размишляваме върху настоящите ни планове и как те могат да бъдат по-ефективни.

Кога ще настъпи ретроградният период на Марс?

Тази есен планетата на действията ще възпрепятства движиението ни по свой начин, когато навлезе в ретроградната си фаза. Събитието ще настъпи на 9 септември и ще продължи до 12 ноември. През това време Марс ще образува квадрат заедно със Сатурн – планетата на предизвикателствата и упоритата работа. Това е най-напрегнатата форма, която две планети могат да образуват.

През това време ще трябва да се борим с допълнителни ограничения, тежки битки и забавен напредък. И тъй като Марс ще ретроградира в Овен, може да ви се наложи да се справите с по-голяма импулсивност и случайни изблици на енергия, които не водят до конкретни резултати. Това ще бъде време, в което ще трябва да работите усърдно, да бъдете търпеливи и дипломатични докато идентифицирате и решавате всякакви дълбоки проблеми, изпречили се на пътя ви.

Въпреки че ретроградната фаза на Марс може да добави още напрежение към вече изпълнената със стрес година, помнете, че това събитие има възможност да ви помогне да създадете по-висока оценка за себе си. Ще имате време да погледнете към успехите си и най-накрая да разберете, че работата ви се оценява.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *