Какво да очаква всяка зодия през 2021

В тази малко по-дълга статия сме подготвили преглед на това какво може да очаква всяка една зодия през идващата 2021-ва година. 

Овен  2021 г. е основна за любовния ви живот, Овен, но само ако изоставите драмата. Тъй като светът започва да се лекува от болките през 2020, трябва да се откажете от всички навици, които може да са се развили, които вече не ви служат. Тази година носи възможности за великолепна любов, стига да не я развалите с гнева на Овен.  Телец  Миналата година ви остави достатъчно време да мислите, Телец, а 2021 г. иска да действате според вашите желания, защото си заслужавате. Това вероятно ще се прояви най-очевидно в професионалния ви живот, така че не се изненадвайте, ако оставите една работа за нещо по-голямо и по-добро, което изпълва душата ви. Практикувайте самообслужване и не забравяйте за секунда стойността си, иначе бихте могли да пропуснете възможността, създадена за вас. 

Близнаци  След икономическия хаос от 2020 г., тази година ви предлага възможности за възстановяване и професионално израстване, но няма да е лесно нито за вас. Усилената работа и усилия, които сте положили през миналата година, ще започнат да се отплащат, но ще трябва да поддържате част от инерцията. Затъмнение във вашия знак носи изблик на неочаквани новини, допълнително насърчава личния ви растеж, който носи новата година. 

Рак  2020 г. ви накара да сте толкова заети, че започнахте да ходите в кръгове, Рак. Вие сте експерт по отношение и грижи за други хора, но 2021 г. ви моли да оставите други хора да се грижат за вас. Това може да е трудно да се направи, тъй като може да бъде трудно да се признае, когато си уязвим, но това е за твоето здраве и щастие. 

Лъв  Вие сте управлявани от слънцето, така че всъщност сте родени да бъдете в светлината на прожекторите. Социалното дистанциране беше трудно за всички, но е възможно то да повлияе най-много на вашия знак, оставяйки ви да проявите креативност. Тъй като светът започва да се лекува през 2021 г., ще се почувствате като лъв, попаднал в клетка, която пръсва, за да излезе. Когато го направите, ще искате да кажете „да“ на всяка среща и всяка възможност, но се пазете от краткосрочно мислене. Вашата мисия 2021 г. е да упражнявате търпение и да бъдете проницателни. 

Дева  Когато не раздавахте маски и доставяйки ястия, вие се превърнахте в емоционална мрежа за приятели и семейство и вероятно сте се изтощили. Тази година може да е полезно да преодолеете травмата, която сте преживели, или като вземете терапевт, медитирате или просто отделите повече време за дълги разходки. Правенето на неща, които ви карат да се чувствате спокойни и уравновесени, може просто да ви помогне да издигнете граници, за да въведете по-здрави взаимоотношения. 

Везни  Като знак за партньорство и баланс, 2020 направи няколко за вас. Не само, че световният тотален хаос беше, но трябваше преди всичко да преминете към флирт чрез sext, което макар и забавно, не е същото като да биете с мигли в реалния живот. Въпреки това все пак успяхте да привлечете справедливия си дял от вниманието. Тази година предлага шанс за здрава, стабилна и дългосрочна любов, просто трябва да държите очите и сърцето си отворени. 

Скорпион  Болките от 2020 г. може би са извадили тъмната ти страна, Скорпион. Това не ви прави суперзлодей, но означава, че може да сте вдигнали жилото си няколко пъти, за да водите битки с най-близките си. Но това е добре; ако последната година ни е научила на нещо, значи животът може да бъде труден и всички ние заслужаваме малко повече благодат. Сега, след като знаете как реагирате в някои ситуации, направете каквото можете, за да спрете да се поддавате на прекалено агресивни тенденции. 

Стрелец  Миналата година беше груба с всички, но вие го почувствахте супер трудно. Като огнен знак, който обича да бъде животът, когато партитата са били отменени, може би сте се чудили какъв е смисълът на всичко това. Тази година отново ще намерите цел. 2021 ви моли да дадете приоритет на здравето си, както психическо, така и емоционално. Ще се почувствате много по-добре, когато започнете да слушате и да се грижите за вашите нужди. Козирог 

Обърнете внимание, защото прочетеното ще ви хареса. След ада, който беше 2020 г., тази година поставя кариерата и парите ви в центъра. По-конкретно, ще се възползвате от навеждането към това, което обичате, и каквото и да е, което ви носи най-голямо удовлетворение. Въпреки че всички ние трябва да вземем това, което можем да постигнем в тази икономика, тази година ви моли да рискувате и да извлечете финансовите ползи.

Водолей Водолей и събитията от 2020 г. ви дадоха много шансове да останете заети, като подадете ръка. Независимо дали сте се превърнали в основния човек на вашето семейство и организатор на Zoom празници или сте се захванали с активизъм, вероятно сте останали толкова заети да се грижите за другите, че сте забравили за собствените си нужди. Сега 2021 г. ви прожектира и е време да влезете в него. 

Риби  Вашите психически и съпричастни способности са това, което ви прави толкова вълшебни, Риби, но тежестта на света през 2020 г. стана твърде голяма за вас. В резултат на това вероятно сте използвали заповеди за престой вкъщи, за да отстъпите малко прекалено. Тази година ви моли да излезете и да ни украсите със своя хумор и хубаво лице. Очаквайте големи промени във вашата група приятели, които се припокриват с любовния ви живот. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *