Какво издава цветът на косата ти за теб?

За една жена може да съдите не само по дрехите, с които е облечена, червилото или грима, които е сложила. Много тъжни за нейната същност и характер издава цветът на косата ѝ. Сигурно не ви се вярва, но е точно така!  Казаното по-долу се отнася само до естествения цвят на косата.  Ако решите да се боядисате, явно не сте удовлетворени от природните си дадености и се опитвате да направите корекция както на имиджа си, така и на някои черти от вашия характер. А вие какъв свят на косата имате?

Блондинка /всички оттенъци на русо/ Наивна и сексапилна глупачка, която е загрижена само за външния си вид… Няма нищо подобно! Това въобще не важи, най-малко пък за истинските блондинки, въпреки че може и да е вярно за сексапила. Естествените блондинки са само 16% от населението на земята и са изчесващ вид. Но въпреки това, над 70% от мъжете си мечтаят именно за блондинка и лошо се заблуждават, че русокоските са нежни и покорни. Истината е, че русите жени изобщо не са глупави, нито мекушави или наивни. Напротив – имат силна интуиция и вроден талант за естествени и математически науки. Зад външното спокойствие и хладнокръвие са скрити силни емoции, които не искат да разкриват пред външния свят. Няма русо момиче, което до такава степен да се довери на някой друг, че той да успее да надникне в нейната душа.

Брюнетка /черни, гарваново черни и много тъмнокестеняви коси/ Жените с черни и много тъмни коси много често се самовглъбяват в себе си. Сред тях преобладават чувствителни и раними личности, меланхолички, за които дори и най-малката несполука е тежко бедствие и това ги кара да измъчват себе си с черни мисли. Брюнетките често страдат от крайни промени в настроението – от добро към отвратително например. Изпитват сериозни съмнения в собствените си сили. Палят се много бързо, но също така и бързо се успокояват. Любимият начин на брюнетките за повдигане на самочувствието им е разбиването на мъжките сърца. Така те преодоляват съмненията относно красотата им и започват да се чувстват незаменими и нужни. Интересуват се предимно от психиатрия и психология, религия и изкуство. Много са целеустремени и най-често постигат своите цели.

Светлокестенява /всички оттенъци на кафяво, освен много тъмното/ Изпълнените с топлина и нежност светлокестеняви момичета са често подценявани от мъжете. По-голямата част от жените с такъв цвят коса имат уравновесен и спокоен характер, приятни събеседници са и лесно се приобщават с нови групи хора. Изключително устойчиви са на стрес. 

Светлокестенявата жена е способна с мила усмивка да потуши истински “пожар” в офиса само за две минути и след това да намери в безнадеждната ситуация изход. Поради липса на повече адреналин и неочаквани обрати, “мирния живот” я подтиска, а рутинната и монотонна работа трудно ѝ се отдава.  Жените с този цвят на косата често пъти залагат на ума си, а не на външния си вид, без да го осъзнават. А после се чудят, защо са възприемани от мъжете като “пич” и “приятел”… Оценяват високо професионалната им компетентност, споделят пикантни неща за личния си живот… А после отиват да свалят други жени…

Червенокоса /от портокал до меден цвят/ Червенокосите жени са по-нервни като цяло и имат “огнен” характер и темперамент. Произвеждането на по-малко количество анти-стрес хормони е причина за това. Те са импулсивни, емоционални и често непоследователни. Мразят да ги принуждават и притискат. Предпочитат да са индивидуалисти, вместо сляпо да следват общоприетия стереотип за поведение. Твърдо са на мнение, че никога не са длъжни на никoй с нищо и приемат това като житейски принцип. Не дават “пет пари” за чуждите мнение, защото най-важното е тяхното собствено. Много трудно могат са се сработят в екип и предпочитат да бъдат “вълци единаци”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *