Какво искат мъжете от зодиака: Овенът – жена, която да го слага на място, Водолеят си търси бунтарка

Всеки мъж търси различни неща в една жена и се впечатлява от различни качества.

Нека видим какво искат мъжете от зодиака:

Овен

Мъжът Овен има нужда от силна жена, която да му се противопоставя. Той не харесва несигурните и слабохарактерни жени. Ако тя се оттегля от всеки спор, бързо ще му стане скучно.

Телец

Мъжът Телец не харесва непредсказуемите жени, така че той търси сигурност и стабилност в партньорката си. Жена, която всеки ден е с различно мнение, няма как да го впечатли.

Близнаци

Мъжът Близнаци никога няма да се впечатли от мълчалива жена. Той обича да общува активно и за него е важно партньорката му да умее да води смислени разговори.

Рак

Мъжът Рак търси свое подобие в жената. Той иска тя да е любвеобилна, нежна и грижовна. Открито избягва емоционално недостъпни жени, които сдържат чувствата си.

Лъв

Мъжът Лъв търси достойна жена, на която да се възхищава. Самата тя също трябва да му отделя внимание и да показва, че го обича и цени. Ако тя не го разбира и се държи високомерно, той скоро ще загуби интерес.

Дева

Мъжът Дева обича чистотата и реда, затова не би се сработил с жена, която не държи на същото. Той няма да се примири с бъркотията и хаоса вкъщи, както и с липсата на хигиена.

Везни

Какво искат мъжете от зодия Везни? Мъжът Везни търси нежна и тиха жена, която не обича кавгите и скандалите. Той не понася да му говорят на висок тон и търси мир и хармония.

Скорпион

Мъжът Скорпион търси честна и лоялна жена. Той няма да търси игрички, изневери и предателства. Измамят ли го веднъж, не дава втори шанс.

Стрелец

Мъжът Стрелец харесва дивите и необуздани жени, които не се страхуват да поемат рискове. Жена, която предпочита да остане вкъщи на дивана, не е идеалният вариант за него.

Козирог

Мъжът Козирог иска практично жената до себе си. Той държи тя да е сериозна, да се справя добре с парите и да цени истинските отношения.

Водолей

Мъжът Водолей търси своята бунтарка цял живот. Той харесва свободомислещи и уверени жени, които са отворени за нови впечатления.

Риби

Мъжът Риби иска жената до него да е красива и привлекателна. Но също така държи, тя да не се държи егоистично и полага усилия за връзката. Егоизмът може да го накара много бързо да отплава в друга посока.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *