Какво казват жените и какво всъщност мислят те?

В комуникацията между мъжете и жените има просто определени думи и изречения, които жените често знаят как да използват и от които мъжете са объркани и не знаят какво да правят по-нататък. Ето това са най-често срещаните объркващи отговори на жените и истинското им значение.

Какво казват жените и какво всъщност мислят те?

Пет минути. Това всъщност означава половин час, повече или по-малко, но във всеки случай никога пет минути. Просто се помирете, не се разстройвайте и чакайте.

Нищо. В много от случаите означава всичко. Тази дума често се използва, когато нещо ги притеснява и те се надяват мъжете да знаят какво е това. Е, тази дума „нищо“ обикновено води до нещо, което трае „5 минути“ и завършва с „добре“.

Добре. Това е една от най-опасните думи, които жените могат да кажат на мъжете. Това обикновено означава, че в този момент тя се нуждае от повече време за „отмъщение“, така че това идва като мини заплаха.

Благодаря ти. Не припадайте! Това често се казва истина, освен ако не е придружено от ирония.

Благодаря ти много. Това се казва, когато мъжът направи наистина хубав жест и обикновено е последвано от усмивка. Когато е иронично, по-добре се махнете от пътя й.

Дълбоко издишване. Може би това не е част от речта, но как се чува само. В тези моменти тя е изключително ядосана и се чуди какво изобщо прави с вас.

Тихо издишване. Това означава, че тя е доволна. Ако не направите нещо глупаво в този момент, тя със сигурност ще остане в това си състояние за по-дълго време.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *