Какво кара всяка зодия да изневерява?

Изневярата е най-неприятното нещо, което може да се случи в една връзка. Често такова преживяване оставя трайна следа и намалява доверието ни в другите. Причината за изневярата могат да се потърсят и в зодиакалния знак.

Ето какви са те за различните зодии:

Овен Рутината, спокойствието и еднообразието задушават Овена. Той обича да се състезава, да преследва и диктува. Когато получи това, той губи интерес и започва да търси друго разнообразие. Те изневеряват, за да разтърсят любовния си живот и да върнат тръпката в него. Не го правят, за да наранят другия, а просто защото обичат повишения любовен градус.

Телец Ако на него са му изневерили, той също ще го направи, за да си го върне. Те са екстремно ревниви и обичат да упражняват контрол на партньорите си. Много често те се държат сякаш притежават другия. Когато остане разочарован, той започва да се съмнява винаги и да помни дълго това. 

Близнаци

Те просто изневеряват, защото не искат да пропускат интересното в живота. Смятат, че ако се отдадат на един човек, ще забавят своето развитие като личности. Също така, изневеряват и от страх да не бъдат наранени или да не останат сами. 

Рак Ако този знак изневери, то е така, защото просто е изгубил връзката с половинката си. Усещането, че партньорът не ги обича и ги е изоставил, ги съсипва. В резултат на това те започват да търсят нова любов.

Лъв Те обичат да са центъра на вниманието. Ако половинката им спре да ги гледа с първоначалното обожание, то тогава те започват да се оглеждат за нещо свежо. Изневярата ги кара да се чувстват така, сякаш никога не са губили своето очарование. 

Дева Девата изневерява, когато партньорът е прекалено зает или не обръща внимание на връзката им. Те се дистанцират и страдат от това. Обикновено, ако тя изневери първа, се чувства много виновна. Ще се постави на мястото на партньора и ще се чуди дълго време дали да му каже и как би се почувствал той.

Везни Те се впускат в сериозни взаимоотношения, още преди да са станали такива. Също така, не е изключено да се срещат с повече от един човек, за да разберат кой е подходящ за тях.

Козирог

Козирозите не изневеряват по принцип. Те го правят, ако се чувстват притиснати или заклещени. Ако бъдат хванати, се чувстват виновни. Също така, те смятат, че това е малка нефатална грешка, която им помага да се разтоварят от многото ангажименти. Те не влагат чувства в изневярата. Правят го, защото се чувстват наранени от партньора си, ако той не одобрява някои действия или пък се е дистанцирал. 

Водолей За тях е много трудно да открият правилния човек и отстрани може да изглежда, че са несериозни и твърде влюбчиви, но истината е друга. Те отказват да си пропиляват времето с грешния човек и предпочитат да влизат от една връзка в друга, докато не открият своята сродна душа.

Риби Те живеят в един собствен свят, който се върти около тях. Обичат да мечтаят и не се страхуват да преследват мечтите си. Този техен стремеж им пречи да допуснат някого до себе си, но направят ли го – никога няма да изневерят на избора си!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *