Какво може да научи един мъж от жената

Кои са чертите от женския характер, които не са обичайни за представителите на мъжете, а биха били от полза за тях? Споделяме веднага.

1/ Гъвкавост
Много мъже страдат от липса на физическа сила, но също така и на ментална, пише dete.bg. Да, с физическите задачи може да се справи треньорът във фитнеса. Над менталната гъвкавост и сила обаче трябва да се работи съзнателно. Повечето мъже са склонни да делят света на черно и бяло. А съществуват милиони нюанси! Бъдете по-гъвкави във възприятията си.

2/ Решителност
Съмненията терзаят и двата пола. Колкото и да е странно, мъжете не са толкова решителни, колкото жените. Дори им липсва хладнокръвие при взимането на решения.

Мъжете са способни да имат семейство и да поддържа авантюра в продължение на години. При жените едно е ясно. Решат ли да се отдадат на друга връзка, слагат край на брака не след дълго.

3/ Безпомощност
Всеки мъж тайно мечтае за жената-вампир, но избира за продължителна връзка крехка фея, която ще го гледа с големите и пълни с доверие очи. Редом до нея този мъж е истински супергерой.
Важно е от време на време мъжете да си позволяват да искат помощ, да показват, че имат нужда от подкрепата на партньорката си.

4/ Памет
Загадката на човешката памет и досега не е разкрита. Невъзможно е да се отрече, че жените запомнят и дребните детайли. Това донякъде е признак, че те силно се интересуват от случващото се около тях.

5/ Грижа за себе си
Съвременните мъже все повече полагат грижи за себе си. Малко любов към себе си, както и грижа, няма да навреди.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *