Какво мразят мъжете и жените в секса?

Сексът е едно от най-големите удоволствия. Но има някои двойки с проблеми в леглото, а и за мъжете, и за жените, има неприемливи неща и такива, които не им харесват, когато правят секс с партньора.

Компанията за секс играчки “Lovehoney” е провела проучване, в което са взели участие 3000 души. Те е трябвало да кажат какво най-много мразят в секса.

За жените на първо място е, че се чувстват смутени, когато правят секс – 30% отговарят така. А за мъжете най-големият проблем е, че сексът приключва прекалено бързо – 34% от разпитаните мъже отговарят по този начин, съобщават от “Health”.

29% от жените също казват, че мразят, когато сексът свърши бързо, а 28% – когато не получат оргазъм. 24% от момичетата не са доволни, когато няма достатъчно продължителна любовна игра преди полов акт.

Вторият най-голям проблем за мъжете е, че не могат да доведат приятелката си до оргазъм – 30% посочват това като нещо, което не им харесва. 28% мразят, когато се наложи да прекъснат половия акт.

Интересното е, че това, което най-много притеснява жените, изобщо не влиза в отговорите на мъжете. Излиза, че жените се смущават по време на секс заради различни фактори – притесняват се как изглеждат по време на акта, чувстват напрежение – че не могат да получат оргазъм.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *