Какво НЕ трябва да казвате на зодиите?

Овен: Успокой се, приятелче

Какво може да изнерви повече някого от това да му кажете да се успокои? При Овните е точно така. Те не обичат никой да навлиза в личното им пространство и да опитва да им каже какво да правят. Също така се изнервят до безкрай, ако подцените начина, по който се чувстват. Когато Овните са изнервени, отстъпете крачка назад и им дайте време да се отпуснат.

Телец: Може ли малко от твоето

Телците са сред зодиите, които много държат на своето – било то храна, предмет, дори любим човек. Възприемат много насериозно собствеността или чувството за такава. Всяка заплаха дори частица да им бъде отнета, се посреща доста агресивно. 

Близнаци: Знам нещо, но няма да ти кажа

Близнаците обичат разговорите в пряк текст. Малко неща ги дразнят толкова, колкото подхвърлянето на половинчата информация. Те са на принципа, че искат да знаят или всичко, или нищо. 

Рак: Нека този път да направим нещата по-различно

Раците са зодия на навика. От всяко излизане от рутината, било то и само като предложения, ги побиват тръпки. Промените при зодия Рак трябва да стават плавно, за да може да се нагодят към новите обстоятелства. Това важи от сериозни неща като промяна в мястото за ваканция до дреболии като къде да пиете съботното си кафе.

Лъв: Нямаш нужда от най-хубавото

Лъвовете обожават да си угаждат. Любители на лукса, те са почитатели на най-скъпото и най-качественото, което могат да си позволят. Излизат от кожата си, ако опитате да им обясните, че нямат нужда от това и могат да спестят пари, купувайки си нещо, което не покрива изцяло изискванията им, но е изгодно.

Дева: Ще уточним подробностите по-късно

Девите са зодията на точността. Преди всяко събитие, те държат всичко да е уточнено до най-малката подробност. Неяснотите, липсата на организация и протакането ги вбесяват. Работите ли с Деви, знайте, че те няма да толерират подобно отношение от вас.

Везни: Ще решим, след като изслушаме всички

Везните обичат да слушат само и единствено себе си особено когато става дума за тема, по която се чувстват компетентни. Везните ще се допитат до другиго единствено ако са неопитни. В противен случай не бива да им предлагате демократичния принцип за вземане на решение.

Скорпион: Довери ми се, почти сигурно ще запазя това в тайна

Скорпионите трудно допускат човек до себе си. Когато го направят обаче, държат на тайната. Няма нищо, което да вбеси зодия Скорпион повече, от това, да чуят собствените си думи от устата на друг човек. 

Стрелец: Изморена съм, нека си останем вкъщи

Стрелците са авантюристи. Обичат да се разхождат, да опознават нови места, изобщо да се отдават на новото. Вбесяват ги стоенето вкъщи пред телевизора и бездействието.

Козирог: Трябва да ти кажа нещо, но е много лично

Козирозите са практични. Те знаят, че не от всеки може да се получи добър приятел. Затова и често поддържат дистанция между себе си и хората. Не обичат да слушат твърде личните им истории, не обичат споделянето на пикантни подробности. Ако сте им просто добър познат, не разваляйте тези отношения с вкарване на прекалено лични подробности.

Водолей: Нямам категорично мнение по въпроса

Водолеите имат мнение за всичко, дори реално да не са чак толкова компетентни. Те са приятна компания за разговор и обичат да дискутират всякакви теми. Това, което ги вбесява най-много у някого, е липсата на мнение или нежеланието да се изкаже такова.

Риби: Не ми се вярва…

Рибите са почитатели на искреността и истината. Вбесява ги, когато някой не им вярва или подлага на съмнение сигурността на дадено твърдение. Рибите живеят в свят, който е малко по-различен от реалността. В това тяхно измерение истината е цар и не могат да предположат, че съществуват хора, които вярват в лъжата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *