HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Какво ни вещаят звездите за месец март? Вижте предсказанията на Алена

Март е месец, позволяващ ни да завършим градежа и да стабилизираме постигнатото през първите два месеца на годината, а и от изминалата година.

 През целия месец живеем привидно спокойно, в хармония с хората от обкръжението си, но ще сме подвластни и на немалко конфликти заради неизяснени отношения, водещи до препирни с колеги, приятели, близки, съобщава “Флагман”.

Деловите ни отношения, свързани със съдружие и инвестиции, са подложени на изпитание. Най-добре ще се чувстват хората със свой бизнес, ако са съумели да подберат добре екипа си. Съветвам нашите политици да действат с разума си и да бъдат умерено дейни, но много коректни и да не се стремят към лично облагодетелстване, към каквото ги изкушава март. Е, знам, че искам невъзможното! Служителите на реда трябва да бъдат подготвени за нови междуетнически вражди, особено във втората половина на месеца, причинени от засилена агресия, провокирана от думи и действия, заради навлизането на Слънцето в Овен на 20 март.

За мнозина, особено сред родените в огнените знаци, ще бъде непосилно трудно да приемат критика и откази, а когато им противоречат, бързо ще изпадат в яростен гняв, до нападателност и физическа саморазправа, до степен на агресия и убийства на случайни хора. Това състояние ще е обичайно при хора с лабилна психика. С настъпването на пролетта идва времето за наводнения, които може да се окажат проблем и в райони, непострадали от водната стихия в предходните години, но и за вече препатилите. Уви, Нептун все още е в Риби.

Заради започналото пролетно снеготопене са възможни чревни инфекции, водещи до епидемии.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *