Какво означава да сънуваш бившия

Всяка жена поне веднъж е сънувала бившия си съпруг или приятел. Първото, което хрумва на жената в този момент, е че може би това е подсещане, че е сбъркала, когато се е разделила с него.

Но когато сънувате бившия си, това означава просто, че вие вътрешно не можете да се разделите с него, все още изпитвате силни чувства и привързаност, макар да не ги признавате дори пред самите вас.

На подсъзнателно ниво вие все още сте привлечени от мисълта, че можете да бъдете щастливи заедно, дори да не го осъзнавате, дори да го мразите и да го презирате и да сте убедени, че не искате да го виждате.

Когато сънувате бившия си, това означава, че заради нещо не можете да го забравите. Ако в съня ви вие сте отново заедно и отношенията ви се развиват прекрасно, това означава, че най-после в реалния живот вие сте решили да се откажете от него и сърцето ви е отворено за нова връзка.

Ако сънувате, че го виждате да се разхожда, прегърнат с друга, това означава, че вътрешно все още не можете да простите неговата изневяра, дори тя да съществува само във вашата фантазия.

Когато сънувате първата си любов, това означава, че нещо в сегашния ви партньор ви дразни от много време, но не искате да признаете пред самите себе си, че вече е дошло време да се разделите завинаги.

Ако в съня ви бившият ви приятел или съпруг постоянно ви наблюдава или ви следи, това означава, че неговите чувства към вас не са угаснали, макар на вас да ви е абсолютно все едно какво става с него.

Ако в съня си се целувате с бившия си, това означава, че ви очакват горещи нови запознанства. Ако насън се карате с бившата си половинка, това означава, че ви очакват приятни събития.

Ако в съня ви бившият ви изглежда много зле и ви моли да му помогнете, това е знак, че вие все още искате да му отмъстите за нещо, което ви е причинил и не сте му простили.

Видите ли самите себе си в съня си нещастни и бедни, а бившият ви не иска да ви помогне, това е знак, че се самосъжалявате след раздялата с него.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *