Какво подлудява мъжете

Всеки знае, че мъжете са от Марс, а жените – от Венера. По тази тема са написани безброй страници, заснети са стотици филми и отговор пак не е намерен: „Какво искат жените?“. Какво се крие зад смарзяващото „Нищо!“ на въпроса „Какво има?“. Това са дребни неща, които хвърлят човечеството в смут открай време. Жената е самостоятелна наука, тя е отделна философия. Понякога е съвсем очевидно какво иска, друг път – и самата тя трудно може да каже. Женският пол крие чар и могъща сила, но той не може да бъде обяснен. Дамите са истинска загадка за мъжете и съществуват няколко навика, които напълно побъркват по-силния пол.

1. Груповото ходене до тоалетна 
Представете си компания, без значение малка или голяма, която вечеря навън или е просто на кафе, или бар. Бъдете сигурни в едно, ако една от дамите стане да отиде до тоалетна, тя няма да бъде сама. Като кокичета ще се надигнат поне още едно или две момичета, за да отидат с нея. Дали ще се подканят едни други, или ще се разберат само с мълчалив поглед, фактите са си факти. В момента, в който се стигне до заветната врата и до мивките – обсъждането започва. Всяко едно събитие, било то малко и незначително, трябва да се дискутира. Следва освежаване на грима, някое селфи и така може да си замине и половин час.

2. Чантата черна дупка
Чантата е един от мистериозните източници на сила на жената. Всеки е чувал приказката „В женската чанта има всичко друго, само не и ред.“. Без значение какво търси тя в нея и без значение в кой момент, то никога не е там, където го търси. Съществуват мъже – безумци обаче, които се осмеляват да попитат какво толкова носи в тази чанта – голяма грешка, защото може и да им покаже. Тя винаги носи само най-необходимото като огромно портмоне, хартиена пила, метална пила, ножичка, много гримове, кърпички, кърпички, кърпички, огледало, гребен, ключове, телефон, кърпички, кърпички и кърпички.

3. Синдромът „нищо“
Единственото сигурно в този отговор е, че мъжът е сгафил. Всичко останало е неизвестно – не знае какво, нито защо, нито как, но се знае, че има нещо. Можете да познаете тази ситуация по внезапното настъпване на оглушително мълчание. Ако допреди минути половинката е чуруликала, рязко настава тишина – необичайна, зловеща, опустошителна. Мъжът поглежда плахо около себе си, опитва се да прочете нещо в очите на любимата, трескаво връща лентата назад, за да може евентуално да се сети за нещо. В повечето случаи обаче тази ситуация е пълна енигма.

4. Снимки по бански – да, но снимки по бельо – не
Мъжете никога няма да разберат тази разликата. Според тях и банският, и бельото разкриват еднакво количество плът. За тях е необяснимо защо дамите така смело показват прелестите си пред камерата, когато са по бански, но изпадат в ужас, ако някой ги зърне по бельо. Жените нямат проблем да лежат на плажа, да се разхождат и да пазаруват по монокини. Колкото повече погледи събират – толкова по-добре се чувстват. Но ако някога объркате съблекалнята и влезте женската – дано да имате здрави тъпанчета!

5. Телефонни разговори с часове
Мъжете се разбират с по няколко думи. Те могат да прекарат часове заедно и да гледат футбол или да го играят, да ходят на кръчми, да си изпращат смешки, но никога, никога няма да си говорят два часа по телефона. Жените, от друга страна, могат да си говорят и същевременно да правят хиляда други неща като да перат, да хранят бебето, да прострат, да сготвят и т.н.. Сладките приказки изискват минимум час време, но каквото трябва да се свърши – ще бъде изпълнено. Една многофункционална жена винаги може да използва и двете си ръце. Ако се наложи, ще включи и рамото на помощ, а в краен случай има и високоговорители, и слушалки. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *