Какво разкрива червилото за дамата, която го носи

Може и да ви звучи странно, но гримовете на една жена говорят много за характера ѝ. Така е, защото чрез цветовете, изразяваме себе си. Днес обаче ще наблегнем за цветовете и нюансите на червилото и какво казват те за всяка дама.

Оранжево

Жените, които предпочитат този цвят червило, са с прекрасно чувство за хумор и обикновено прекарват времето си в срещи с приятели или в нови запознанства. Винаги събират хората около себе си. Обичат ги заради шегите им, позитивното им отношение и техния ентусиазъм.

Червено

Този цвят червило е за смелите и буйни жени, които с дързост и без страх се изправят пред нови предизвикателства. Едно от най-важните неща за тях е да преследват смело мечтите си. Също така харесват простите класически неща. Точно като червеното червило.

Розово

То е за дами, които се грижат за близките и приятелите си. Когато човек има нужда, винаги ще се обърне към тях за подкрепа и изслушване. Толкова са обичливи и съчувстват на другите, че са твърде емоционални на моменти. Но близките им ги ценят дълбоко заради това тяхно качество.

Телесен цвят

Дамите, които предпочитат това червило, оценяват и дребните неща в живота, като се опитват да правят много от малко. Високо ценят честността и никога не захаросват нещата, дори и пред непознати. Приятелите им ги обичат заради земната им личност, хъса им и способността им да са винаги във връзка с вътрешното си аз.

Кафяво

За тези дами семейството е на първо място. Колкото повече време прекарват със семейството си, толкова по-щастливи се чувстват. Харесват традициите и обичат да се връщат към спомените. Дори могат да се нарекат „фенове на носталгията“, обичат стари филми, музика и модата отпреди години.

Лилаво

Това е червило за наистина целеустремените дами. Веднъж да разберат какво искат, нищо не може да ги спре да го постигнат. Някои биха казали за тях, че са инати, но те са просто устремени към целта си. Родени лидери със силна воля, които лесно увличат хората след себе си. Обичат съревнованието и не се примиряват с нищо, освен с победата.

Черно

На тези дами изобщо не им пука кой какво мисли или говори за тях. Живеят си живота и се стремят да бъдат колкото се може по-независими. Правилата са направени, за да се нарушават и тези жени се възползват от това правило при всяка възможност. Имат силна философска страна и винаги си задават въпроси за заобикалящия ги свят.

Ярки и диви цветове – синьо, жълто, зелено, виолетово

Тези хора са артисти и напълно уникални в очите на другите. Трудни са за разбиране, но при тях главното е, че харесват истината и се придържат към нея. Те са жизнерадостни и усмихнати, идеалисти. Но, колкото и да са големи и дръзки мечтите им, те ги постигат.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *