Какво се случва, ако гаджето ви е и най-добрият ви приятел

Любовта подобрява настроението ни и ни кара да сияем. И не само това. Тя има невероятно влияние върху нас, а когато партньорът ни е и най-добър приятел, любовта многократно се умножава. Представете си наркотик, който ви кара да виждате света по друг начин и да оценявате неща, на които досега не сте обръщали внимание. Той може да подобри насторението ви и да ви накара да засияете. Всеки от нас тайно си мечтае за тази „дрога“, а именно любовта. Тя има невероятно влияние върху нас, а когато партньорът ни е и най-добър приятел, любовта се умножава многократно.

1. Всяка целувка е като първата ви

Спомняте ли си първата ви целувка? Когато усещате пеперудки в стомаха си и сте нервни, радостни и уплашени едновременно. Най-накрая се е случило, заляти сте от емоционални вълни и цялото ви тяло е изтръпнало. Това е чувството, което изпитвате и при всяка следваща целувка, пише Iwoman.bg.

2. Има повече сълзи от щастие, отколкото от тъга

Ако партньорът е вашият най-добър приятел, то вие почти сигурно имате еднакво чуство за хумор. Ще се смеете на всичко през сълзи.

3. Комфортно ви е един с друг

Пижамата ви е прекалено стара и износена, а сутрин се събуждате с рошава коса, но това едва ли ви притеснява. Малко по малко свиквате един с друг и може да си позволите неща, които никога не бихте пред други хора.

4. Тишината не е неловка

Невинаги когато се храните трябва да си говорите. Можете дори спокойно да си разглеждате телефоните, без притеснения, че на половинката ви й е скучно. Когато сте най-добри приятели, всяка минута прекарана заедно е приятна, дори и в пълна тишина.

5. Трудните периоди ви правят по-силни

В една здрава връзка няма да се чувствате сами, преминавайки през труден момент от живота си. Когато искате да си поплачете или да се разкрещите, партньорът ви ще е до вас. След всеки такъв период вие ще ставате по-силна личност, а връзката помежду ви ще се заздравява.

6. Можете да си говорите на всякакви теми

Няма недопустими неща щом гаджето е най-добрият ви приятел. Разговорите ви варират от късни философски мисли до това кой ще е победителят в „Hell’s Kitchen“.

7. Има неща, които споделяте само един на друг

Всеки има тайни, които споделя само с избрани хора. Някой от тях са толкова сакрални, че можете да ги споделите само на най-близкия ви човек. В случая партньорът ви е неговото олицетворение. Това изгражда високо ниво на доверие.

8. Почти винаги сте на еднакво мнение

Колкото повече си говорите, толкова повече усъвършенствате гледните си точки. Да познавате мненията си по дадена тема е задължително за дългите връзки. Може невинаги да сте съгласни, но дори тогава трябва да уважате различията си.

9. Изграждате си свои „таен“ език

Понякога може да се разберете само с поглед или да прочете мислите на другия. Това се развива благодарение на непрестанното споделяне и запознаването с навиците на другия. Само бърз поглед е достатъчен, за да разберете дали той е съгласен с това, което правите.

10. Не изпитвате нужда да впечатлявате

На първата ви среща вероятно сте облякли най-хубавите си дрехи, за да изглеждате зашеметяващо. Сега дори в пижама или анцуг изглеждате прекрасно един за друг.

11. Забелязвате навици, които ви дразнят

Когато сте сами сте свикнали със собствените си навици и всекидневни рутини. Някои от тези на половинката ви обаче ще се окажат дразнещи. Мокри кърпи по леглото или чорапи, забравени на пода, са само пример за такива.

12. Но също намирате и такива, които го правят перфектен

Противно на всеки навик, който ви изкарва извън нерви, ще има два, които ви карат да греете от щастие. Например как ви прегръща вечер или пламъчетата в очите му, докато говори за вас. В моменти като тези ще се чувствате най-щастливият човек на света.

13. Можете да се забавлявате заедно, така както с никой друг

Забавленията винаги са изблици на щастие. Но тези с партньора ви ще са различни, поради малките тайни закачки, които само вие си разбирате.

14. Времето никога не ви стига

В деня ви няма достатъчно време, за да се насладите напълно на половинката си. Дори да е 100 часа, вместо 24, пак няма да е достатъчен. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *