Какво си мисли тя за вашите сексуални желания

Понякога напасването в секса става отведнъж, в други случаи партньорите така и не успяват да задоволят потребностите си, колкото и да опитват. Една от причините е фактът, че повечето хора се срамуват да говорят за предпочитанията си и за фантазиите си. Със сигурност мъжките и женските идеи за страхотен секс са различни… особено когато в тях участват и други лица. Все пак това не трябва да ви спира да споделите с любимата си за какво си мечтаете, като се постарайте да бъдете по-подробни. Ето и какво си мисли тя, когато вие ѝ изстрелвате следното:

1. Искам тройка!
Тя си казва: Разбира се, че искаш. Мечтай си! Без значение колко палави комедии сте гледали, малко са жените, които в трезво състояние ще позволят трети човек да нахлуе в тялото им, докато правите любов. Ако пък става въпрос за друга жена, то във вашата любима се заражда чувството за собственост и ревност. Тя не иска да ви дели с никоя и това си е. Може би бихте могли да се спазарите за тройка, в случай че обещаете да изпълните и някоя нейна фантазия.

2. Облечи някое предизвикателно костюмче!
Тя си казва: О, и да заприличам на какво? Бъдете предпазливи с идеите си за влизане в различни роли. Дамите са склонни да влизат в ролята на камериерки, медицински сестри, домакини и т.н. Но ако искате от нея да се прави на катерица или на лъвица, най-вероятно ще ви се изсмее. Не забравяйте, че доста жени се чувстват неуверени в телата си и биха се притеснявали да акцентират на части, които не харесват. Ако сте в по-ранен етап от връзката си и не познавате все още добре приятелката си, не си позволявайте да ѝ избирате „костюмчето”. Тя също иска да е секси за вас, така че дефинирайте точно какво си представяте или пък ясно и заявете, че очаквате да ви изненада. И бъдете изненадани!

3. Искам да те гледам как мастурбираш!
Тя си мисли: Не си ли гледал достатъчно порно? Това е странно! Мъже, приемете го: Жените не се възбуждат, когато ги гледате как мастурбират. Те го правят, само когато нямат мъж наоколо, който да задоволи тази тяхна нужда.

4. Искам дупето ти!
Тя си мисли: Ох! Ето, че стигнахме и до това! Сега вероятно ще ме убеждава колко ще ми хареса. Разберете, че ако искате да влезете и в „задния двор”, трябва да си го заслужите. Митовете за това дали дамите си падат или не по аналния секс, са безкрайни. И пак отговорът е само един: Това е индивидуално! Не прибързвайте с аналния секс. Определено той изисква по-специфични обстоятелства и вашата дама може да не се чувства комфортно, дори да го харесва. Може същия ден да е яла боб или мексиканска кухня и да се страхува да не се изложи. Доста жени преди анален секс си правят и клизми и ако нямате необходимите условия за това, не се изненадвайте, ако ви откаже. За да се подсигурите, трябва предварително да разберете какво мисли тя за аналния секс и да я подготвите кога смятате да пробвате с нея (ако е съгласна). Така тя ще направи каквото си знае, и най-малкото ще се чувства комфортно да експериментира с вас.

5. Ще свърша върху лицето ти (или на странни места като косата и т.н.)
Тя се пита: Защо? Не, че тя на 100% е против, но правилото в този случай е задължително да питате къде може да се изпразните и то предварително, а не в момента, в който вече го правите.

6. Искам да ми го лапнеш!
Тя си казва: И аз искам, но ще го направя, когато аз си реша.
Едно от най-омразните неща в секса за дамите е мъжът да им натиска главата към ципа си. Някои жени просто не обичат да правят орална любов, а други просто не я правят винаги. Има и представителки на нежния пол, които следват собствените си правила, сред които може да е включено: Не правя орална любов на мъж при първия (първите пъти) секс. За да я мотивирате да оближе мъжкото ви достойнство, трябва да я насърчите с похвали за уменията ѝ и да я предразположите като и вие самите започнете да си играете с език със нейните интимни части. И все пак, ако ви откаже, не настоявайте. Следващия път опитайте пак и накрая просто поговорете открито дали тя има някакви проблеми с този тип ласки.

7. Ти си моята кучка (и други обръщения, които извън леглото са смятани за обида от нежния пол)!
Мръснишките думички в леглото са адски възбуждащи. И дамите нямат нищо против тях, но и те си вървят с прелюдия. Не може изведнъж да ѝ го изръсите ей така, докато тя се разтапя от романтика в ръцете ви.Подскажете ѝ какво искате да чувате от устата ѝ в леглото. Още по-добра идея е предварително да сте коментирали тази тема, за да имате идея дали все пак ѝ допада.

8. Искаш ли да погледаме порно заедно?
Тя си мисли: Защо не!? Повечето нежни същества не си признават, че гледат порно, но то ги възбужда толкова, колкото действа и на мъжете.

9. Хайде да си снимаме домашна секслента!
Тя се пита: Мога ли да ти имам доверие.Не всички са като Ким Кардашян и се надяват да станат известни с някое сексвидео. Все пак у нас това така и няма да се случи, както в Америка. Така че ако имате амбиции да се гледате с гаджето в леглото, трябва да ѝ дадете всички гаранции, че клипчето няма да види бял свят. Една жена би умряла от срам, ако нейно интимно клипче лъсне в публичното пространство.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *