HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Какво става в Пиринско! 18-г. санданчанин се потроши в зрелищна каскада

18-годишен младеж е настанен в болница с три счупени прешлена след катастрофа, станала вчера преди обяд край Сандански. Трима младежи пътували към планината, когато руският джип поднесъл на метри от моста при местността Четвърти километър и се обърнал край пътя. Джипът е управляван от санданчанина Стоян Аврамов, на18 години, до него се возел Любослав Влахов от село Ново Делчево, син на животновъда Атанас Влахов, познат сано Наско Кучето, на задната седалка пътувал техният връстник Благовест Трайков.

Младежите са транспортирани в санданската болница, където след извършени медицински изследвания и прегледи е установено, че Любослав има 3 счупени прешлена. Той е настанен за лечение в неврологично отделение. Другите двама младежи след прегледите от невролог, хирург и интернист са освободени.

И тримата са разпитани от полицейски служители. Според показанията на шофьора Стоян насреща е идвала лека кола, той натиснал спирачките и джипът му поднесъл и се преобърнал встрани от пътя. Той е шофирал с около 50-60 км/час, сочат полицейските експертизи, направени на мястото на пътното произшествие.

По случая е образувано дознание.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *