HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Какво сънувахте днес? Може да се окаже фатално за бъдещето ви

Луната е в знак Близнаци до 19:14ч – покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Активирайте си чувството за хумор. В този лунен период околните са по-разговорливи, но и по- склонни да изпуснат това, което не е за казване, пише novinite.bg.

Засилват се екстравертните и комуникативни качества, хората стават по-активни, имат влечение към новото. Не се занимавайте с рутинни дела. Уязвим е раменният пояс, ръцете, нервната система.

Уязвими са също дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения. От 16:39ч до 19:14ч Луната ще се движи на празен ход, а както мнозина знаят, не трябва да се започва нищо важно през това време. Всичко, което предприемете, може да ви създаде проблеми и трудности. В 19:14ч Луната преминава в собствения си дом – знакът Рак.

25-ти лунен ден (от 01:51 до 02:45ч на следващия ден) – Пасивен и съзерцателен ден и всяко прибързване в действията бива наказуемо. Необходимо е съсредоточеност и внимание, а още по- добре в уединение да се разсъждава върху нещата от живота. Ден за преосмисляне на миналото. Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води до енергийно изтощение. Нужно е да се съсредоточите върху духовните си проблеми и да се вслушате във вътрешният си глас. На всяко събитие, съвпадение трябва да се гледа като обръщане на Висшите сили към вас. Не е необходимо да бъдете инициатори, може просто да очаквате някакъв знак на небесата към вас. Ден за ментална магия, изчистване на мислите и въплащението им в ментални форми. Трябва да държим под контрол своето въображение и да следим щателно своите желания и мисли. Болестите възникнали днес не са опасни, но изискват в лечението си внимание и последователност. Добре е повече да почивате, да запазите спокойствие, противопоказно е да бързате и да се суетите. Бързането само ще донесе повече проблеми. Всичко, което правите трябва да има своето основание. Срещите протичат добре, но без особен подем.

Отношения – Желателно е членовете на семейството да контактуват колкото може по-малко. Всеки трябва да осъзнае своята роля в семейството и да помисли как да промени към по-добро личните отношения. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени разговори, както и изясняване на отношенията.

Сексът – Ако решите да се занимавате със секс в 25- и лунен ден, то правете го само в романтична обстановка и в съответстващо настроение. Сексът е необходимо да бъде бавен. Позите да се подбират без да предизвикват напрежение за двамата партньори.

Бизнес – Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Сънищата са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *