Какво трябва да прави всяка зодия, за да забогате

Финансовата стабилност е от огромно значение за всеки от нас. Едва ли има някой, който да не иска да живее в лукс, да купува ценни предмети и скъпи, впечатляващи тоалети, да пътува и посещава интересни събития, пише Teenproblem.net.

Ето какво най-много се отдава на зодиите и от какво е вероятно те да изкарат най-много пари.

Овен

Амбициозни и работливи са, трябва да заемат лидерски позиции. От тях стават чудесни лекари, театрални и филмови агенти и борсови посредници.

Телец

Телците могат да завладеят света на спорта. Може да притежават или управляват спортна зала, да са сред най-успешните футболисти, волейболисти, плувци и т.н. Отдава им се и спортната медицина, подходящи са за физиотерапевти.

Близнаци

Родени са за главни готвачи – всички ще се удивяват на кулинарните им шедьоври. Общуват прекрасно и умеят да се пазарят, така че могат и да се занимават с търговия на храна.

Рак

Пишат прекрасно, иска им се да издават книги, да разказват истории. У нас няма как да забогатеят от това, но могат да си направят блог, да разказват преживяванията си в предавания, да участват в конференции и да пробват късмета си в чужбина.

Лъв

Изключително обаятелни личности, чарът им помага да успеят. Биха били прекрасни като организатори на светски събития, ПР специалисти. Често и самите те стават част от шоубизнеса – певци, танцьори, актьори и т.н

Дева

Много работливи и старателни, винаги стават любимци на шефовете. Отдадени са на кариерата, най-рядко сменят работа. Подходящи са за държавни служители или счетоводители.

Везни

Ако има някой, който може да прави пари от нищото – това са Везните. Малко са мързеливи, не са достатъчно дисциплинирани, но печелят симпатии. Често печелят от лотарии, получават наследвство, участват в реалити предавания, вземат хонорари.

Скорпион

Страстни са и трябва да обичат това, което правят, иначе не могат да работят добре. Може да се занимават с финански, психология и психотерапия – обожават да анализират. От тях стават и добри детективи.

Стрелец

Стрелците мечтаят да станат богати, но са много разсеяни и не могат да спестяват. Най-добре е да работят в туристически агенции или да са екскурзоводи – пътуването им е голяма страст.

Козирог

Тези знаци са родени за банкери. Отдават се на работата си, внимателни са, обичат да учат, лидери са. Знаят кое е добра инвестиция. Могат да са и борсови посредници.

Водолей

Често на Водолеите въобще не им е до работа. Искат да преследват други свои цели, да се борят за каузи, да защитават онеправданите. Могат да са социални работници, журналисти, археолози.

Риби

Изключително сладки и мили, искат да помагат, да вършат добрини. Обичат природата и животните – работят в екоорганизации, в домове за възрастни хора или сираци, стават и прекрасни ветеринари. Може да са и учители.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *