Какво трябва да ти каже една жена, за да се привържеш към нея

Мда, обикновено не се разхождаме из женски сайтове, но когато го правим, гледаме да се смеем и да откриваме най-красивите размишления направени от жени за жени, но темата винаги е мъже. Днес, докато четяхме биографията на Достоевски, стигнахме до дълбокото откритие на жените, а именно: “Какво да му кажеш, за да се обвърже изцяло с теб” Не бяхме сигурни, че има нещо, което жена може да ни каже, ама щом още не сме подписали договора с дявола за малкото душа, останала от промоция на китайския черен петък, решихме да прочетем за какво иде реч. Дори в Хари Потър нямаше подобни заклинания, но нека видим, пригответе магическите пръчки и…

1. Уважавам те
Интересно, дали съюзът на феминистките преследва авторки, отговорни за подобни думи в различни медии. Арета Франклин затова ли цял живот се пръскаше по шевовете, за да обяснява как жените имат нужда от малко уважение, че накрая те да почнат да ни уважават. В последно време, женското уважение се търгува доста по-евтино от турската лира, особено ако действията и думите се разминават по оста на реалността, та какво точно ни топли нейното уважение? Ако си решил да бъдеш с една жена, то тя трябва да те уважава, иначе няма никакъв смисъл да си с нея. Практически трябва да се уважаваш сам, а дали тя ще те е личен избор. Жени има достатъчно, мъжете от друга страна намаляват. Все пак, авторката на този дълбок труд продължава да твърди, че уважението е първата крачка към истинското доверие и израстване.

2. Оценявам те
Следващата интригуваща реплика била оценката на милото. Едно време ни учеха да не слагаме етикети на хората, ама след като е изискване, което ще ни накара да се скачим с нейната дълбока душа, тогава най-вероятно трябва да чуем: “Прибирай се вкъщи, пияницо долна! Няма да купувам втори чифт батерии!” Разбира се, някои минават границите и директно минават към физически интервенции, но сега говорим за реплики. Като цяло не е лошо една жена да те оценява, но обикновено оценките са добре оформени и напомнят на кредитен инспектор, който иска да бъде сигурен, че ще можеш да върнеш бързото кредитче. Другите оценки няма да ги получиш никога, тя не иска да си толкова възгордян от себе си.

3. Приемам те
В един мъжки свят, пише авторката, приемането е ключова част от живота. Брех, ние си мислехме за съвсем други работи, а то какво било. Приемането на една жена е да знае, че си истински фен на Винпром Карнобат и тайно тестваш всичките им напитки, освен това преди нея има още няколко истински любовни истории, които не можеш да забравиш – колата, Троянска Сливова 3-годишна и разбира се, преносимият хард с порно. Все пак те приемат, но не прекалявай с толерантността на приемане, след известно време може да те отхвърли като присаден организъм или като черен дроб – менте ракия. С други думи, ако жената не изпитвала нужда да те променя, значи те приема, пише отново авторката. Ако не изпитва нужда да те променя, значи си такъв голям чехъл, че просто няма кой да ти помогне.
Ето 3-те най-важни реплики, които могат да ѝ спечелят безплатен секс и абонамент против “zdr ko pr” за цял живот! Дами, може да си водите записки, това е много важно!

1. Искаш ли да гледаш мача, докато правя мусакичка… … смятам да готвя по червените прашки, нали си фен на Юнайтед?
Макар и критиката тук да е особено тежка, не може да те разсейва просто така, напомняме, че Юнайтед има нужда от всяка подкрепа, била тя и кратко дупе в кратки гащи! Пък ако сложи сините провокативни гащи и крещи за Челси, после ще можеш да кажеш, че си я скъсАл като Ман Юнайтед – Челси. Важното е да имаш такова предложение, пък после пак ще си приказваме!

2. Не искам никакви подаръци … купи по-сериозно турбо за BMW-то!
Истинската жена няма интерес към молови преживявания, чалготрополни институции и като цяло иска да те гледа омазан в масло, за да може вечерта да си представя някои други подробности, проектирани в съзнанието чрез древни институции като Brazzers, а някои дори с носталгия ще помнят стария докер – пристан за младежките ръкоделия. Та какво по-добро от това да споделя страстта към немското автомобилно качество.

3. С моята приятелка се чудим какво ти е мнението за тройките … две жени и един мъж?
На мен не ми трябва втори, аз си имам теб, ама не искам и тя да страда, та какво ще каже? Едва ли има какво да кажеш, но ако още ни си пуснал сълза от умиление, трябва! Други изисквания? Съмняваме се!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *