Какво ще се случи в любовен план на всяка зодия това лято?

Първите летни дни са точно зад ъгъла и прокрадващите сред дъждовните облаци слънчеви лъчи напомнят за магията, която ни предстои. Телата ни започват да дишат, душите ни се събуждат за нови емоции… Как може да съществуват хора, които не харесват лятото?

Това е сезонът на любовта, а и няма как да не признаем и пред вас – най-хубавите ни мигове са били съпроводени от чаша бяло вино на плажа. Искаме да ви подготвим и предупредим какво може да очаква всяка една зодия през летния сезон.

Овен 

Ти ще имаш няколко човека в обсега на „радара“ си това лято. И въпреки че не търсиш обвързване и се наслаждаваш максимално на свободата, има един човек, който нямаш нищо против да видиш отново. Не го изпускай.

Телец

Подготви се да бъдеш хвърлена директно към седмото небе това лято. Емоциите ще бъдат хубави, миговете красиви, а спомените незабравими!

Близнаци

Лятото ти може би няма да е  най-вълнуващото, що се отнася до връзки. И как  да бъде иначе, когато умът ти не е фокусиран върху взаимоотношенията и среща с хората, а по-скоро върху целите и кариерата ти. Но ненадейно ще откриеш някой, който те разбира, подкрепя те и стои зад гърба ти изцяло. Не ги изпускай, щом разбереш, че това е човекът.

Рак

Ще имаш сексуална закачка, на която не възлагаш големи надежди. Но това не значи, че тази закачка няма да продължи и през следващите сезони, просто трябва да покажеш сериозни намерения.

Лъв

Това, което си помисли е, че проста закачка се превърна в нещо истинско, че ще продължи само през следващите няколко месеца. Но изобщо не е така. Това е много сериозно.

Дева  

Иска ти се да откриеш своята половинка и горещото лято ще ти съдейства. Отивай на срещи. Виждай се с хора, опитвай. Твоят човек ще бъде достатъчно мъдър, за да дойде и да те сграбчи.

Везни

Може би всичко ще започне само като просто секс между познати или приятели. Може би ще се опиташ да отречеш факта, че имаш чувства. Но и двамата няма да имате успех с това. Емоциите ще излязат наяве през лятото и трябва да им се отдадеш.

Скорпион 

Лятото ще бъде горещо, но не само заради жегите, а и заради обекта на желанията ти, който е сякаш излязъл от приказките и те кара да летиш в облаците. Хвани момента!

Стрелец

Колкото и да се страхуваш от думата “любов” и да я избягваш, това твое лятно момче има потенциал да бъде повече.

Козирог

Ти винаги си имала стриктен план за живота си и как искат да ти се случват нещата, но това лято няма да върви по план, а това ще те обърка по възможно най-сладкия начин и ще постави пред очите ти мъж, който знае как да всява ред в хауса.

Водолей 

Връзката ти ще премине на нов етап това лято и определено ще ти хареса как се развиват нещата. Ако си необвързана, не се отчайвай, очаква те ударна доза летни флиртове.

Риби

Страх те е от задълбочаване на взаимоотношенията, но това лято ще ти докаже, че в това няма нищо страшно, а напротив – можеш да се чувстваш напълно себе си в компанията на половинката си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *