Топ теми

3-те зодии, на които романтиката изобщо не им се отдава

Едва ли има човек, който не би се трогнал от мил жест, направен от любимия човек – подарък, нежни думи, сантиментална постъпка. Има обаче хора, на които просто не им идва отвътре да правят подобни неща. Не, че не могат да обичат, просто не умеят да го показват.

Водолей – те са позитивни, креативни и оригинални във всичко, което правят, освен в жестовете към любимия. Романтиката просто не е тяхното нещо. От една страна не искат и не очакват романтични жестове от половинката си, от друга – просто не им се занимава с организацията на нещо подобно.

Те изразяват чувствата си чрез грижата, която полагат за любимия, чрез постъпките си. Вместо да се появят на врата с букет цветя е по-вероятно да ви сготвят вкусна вечеря с приятен разговор. Те уважават близките си, отговорни и лоялни са. Според тях това е вид сантиментален жест, с който показват, че някой е наистина важен за тях.

Овен – той е първичен и страстен, което доста го отдалечава от романтиката. Някак му е твърде скучно и сладникаво всичко това. Интересното е, че той няма против да получава изненади, но не счита за необходимо да прави такива. Представителите на тази зодия обичат да бъде глезени от половинката си.

Разбира се, показват обичта си с думи и действия, просто не по толкова романтичен начин. Например за тях е много важно да имат общи интереси и да правят поне едно нещо заедно с любимия човек – може би общо хоби, пътуване или друго.

Близнаци – изключително бъбриви са, но темата любов рядко присъства в репертоара им. Трябва да са наистина влюбени, за да усетите романтично отношение от тях. Грижат се за половинката си, може да ѝ направят подарък, но в него няма да присъства доза романтика, а по-скоро ще ѝ купят нещо, което тя е посочила и споделила, че иска.

Има случаи, в които опитват да правят приятни изненади и които се провалят по доста очарователен и забавен начин. Това, разбира се, се оценява от партньора, защото и опитът е важен, нищо, че изпълнението леко куца.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *